Belföld

Őrizetben a tápiószentmártoni halálos késelés gyanúsítottja

Február tizedikén este két társaság között alakult ki dulakodás Tápiószentmártonban, aminek során egy 25 éves férfi késsel megsebesített egy helyi fiatalt. A sértett később belehalt a sérülésébe, a 25 éves gyanúsítottat pedig a Pest megyei nyomozók őrizetbe vették.
Rendőrautó Őrizetben a tápiószentmártoni halálos késelés gyanúsítottja (Forrás: pexels.com)

A rendőrség honlapján olvasható tájékoztatás szerint életveszélyt okozó testi sértés bűntett és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy tápiószentmártoni férfi ellen a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya.

A 25 éves férfi társaival együtt szombat este Tápiószentmárton egyik utcájában szóváltásba, majd dulakodásba keveredett egy másik társaság tagjaival, aminek során késsel megsebesített egy másik férfit. A sértett az elsődleges adatok szerint életveszélyesen megsérült, később, a kórházban pedig meghalt.

A gyanúsított és társai másik két személyt is bántalmaztak, ők a jelenlegi adatok szerint könnyű sérülést szenvedtek.

A bűncselekmény feltételezett elkövetőit a rendőrök rövid időn belül azonosították és elfogták, négy tápiószentmártoni férfit hallgattak ki gyanúsítottként, akik közül immár emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik nyomozás az őrizetbe vett 25 éves férfi ellen.

Egy 18, egy 22, valamint egy 48 éves férfit továbbá garázdaság bűntett elkövetésével gyanúsítanak, ők az eljárás jelenlegi szakaszában szabadlábon védekeznek.

A Pest megyei rendőrök előterjesztést tettek az őrizetbe vett férfi előzetes letartóztatásának indítványozására.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Robbanótestet találtak egy fővárosi építkezésen

Robbanótestet találtak egy fővárosi építkezésen


BOMBA,     BUDAPEST,     ÉPÍTKEZÉS

Több mint százan siettek egy eltűnt kisfiú keresésére

Több mint százan siettek egy eltűnt kisfiú kereséséreA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen