hirdetés
Belföld

Őrizetben a zsámbéki halálos késelés gyanúsítottja

Elfogták és gyanúsítottként kihallgatták a rendőrök a vasárnapi, zsámbéki halálos késelés feltételezett elkövetőjét.
Rendőrségi helyszínelés Elfogták és gyanúsítottként kihallgatták a rendőrök a zsámbéki halálos késelés feltételezett elkövetőjét (Forrás: police.hu)
hirdetés

A rendőrség honlapján olvasható tájékoztatás szerint a vasárnapra virradó éjjel Zsámbékon szóváltás alakult ki egy társaság tagjai között, aminek során az egyik résztvevő késsel megsebesített egy 27 éves férfit. A férfi ennek következtében meghalt.

Elfogták a zsámbéki halált okozó testi sértés elkövetőjétBűnügyi helyszínelők dolgoznak Zsámbékon 2018. április 15-én, ahol hajnalban megkéseltek egy 27 éves férfit, aki belehalt sérülésébe. Rendőröknek sikerült azonosítaniuk a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, egy 17 éves fiatalt, akit a helyszínen elfogtak és előállítottak. MTI Fotó: Mihádák Zoltán

A rendőrök azonosították és a helyszínen elfogták a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, egy 17 éves fiatalt. Előállítását követően a fiút a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására – írják a police.hu oldalon.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a gyanúsított ellen halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást.

Elfogták a zsámbéki halált okozó testi sértés elkövetőjétBűnügyi helyszínelők dolgoznak Zsámbékon 2018. április 15-én, ahol hajnalban megkéseltek egy 27 éves férfit, aki belehalt sérülésébe. Rendőröknek sikerült azonosítaniuk a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, egy 17 éves fiatalt, akit a helyszínen elfogtak és előállítottak. MTI Fotó: Mihádák ZoltánHa érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Megvannak az ötöslottó 42. heti nyerőszámai

Megvannak az ötöslottó 42. heti nyerőszámaiTárselnökké választották Demeter Mártát az LMP-ben

Társelnökké választották Demeter Mártát az LMP-ben


LMP,     DEMETER MÁRTA,     PÁRT

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen