hirdetés
Bulvár

Rubint Réka nem hagyja letörni magát

A fitneszkirálynő feltehetőleg megelégelte a gonoszkodó kommenteket, és megüzente a rajongóknak, hogy soha ne hagyják, hogy mások negatív véleménye határozza meg az életüket.
Rubint Réka Réka nem hagyja letörni magát (Forrás: Hirmagazin.eu)
hirdetés

Sokan nagyon kedvelik, sőt egyenesen rajonganak Rubint Rékáért, vannak azonban szép számmal, akik számtalanszor érik negatív kritikával a fitneszkirálynőt.

Réka azonban nem hagyja, hogy a gonoszkodók letörjék a kedvét és azt üzeni a rajongóknak, hogy kövessék az ő példáját. A következő bejegyzést Instagramon tette közzé:

„Soha ne engedd, hogy a körülmények uralják azt a csodát, ami Benned van. Bárki beszél Rólad, ostoba módon, zombiként vizslat, Te csak emeld meg a fejed, és vegyél még nagyobb lendületet!!! Én is így teszem..Mert azok, akik esetenként rólam, a hátam mögött beszélnek, mind ismernek, tudják, hogy ki vagyok. Én viszont egyiküket sem ismerem, és ez egy hatalmas különbség! Járd az utad! Szeretettel! Büszkén! Emelt fejjel! Mert a CSODA Benned van!”Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Bejelentette visszavonulását Schobert Norbi

Bejelentette visszavonulását Schobert NorbiSzakított Jennifer Aniston és Justin Theroux

Szakított Jennifer Aniston és Justin Therouxhirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen