hirdetés
Bulvár

Rubint Réka nem hagyja letörni magát

A fitneszkirálynő feltehetőleg megelégelte a gonoszkodó kommenteket, és megüzente a rajongóknak, hogy soha ne hagyják, hogy mások negatív véleménye határozza meg az életüket.
Rubint Réka Réka nem hagyja letörni magát (Forrás: Hirmagazin.eu)
hirdetés

Sokan nagyon kedvelik, sőt egyenesen rajonganak Rubint Rékáért, vannak azonban szép számmal, akik számtalanszor érik negatív kritikával a fitneszkirálynőt.

Réka azonban nem hagyja, hogy a gonoszkodók letörjék a kedvét és azt üzeni a rajongóknak, hogy kövessék az ő példáját. A következő bejegyzést Instagramon tette közzé:

„Soha ne engedd, hogy a körülmények uralják azt a csodát, ami Benned van. Bárki beszél Rólad, ostoba módon, zombiként vizslat, Te csak emeld meg a fejed, és vegyél még nagyobb lendületet!!! Én is így teszem..Mert azok, akik esetenként rólam, a hátam mögött beszélnek, mind ismernek, tudják, hogy ki vagyok. Én viszont egyiküket sem ismerem, és ez egy hatalmas különbség! Járd az utad! Szeretettel! Büszkén! Emelt fejjel! Mert a CSODA Benned van!”Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Megszületett Eva Longoria kisfia

Megszületett Eva Longoria kisfia


EVA LONGORIA,     BABA,     JOSE BASTON

Újabb dédunoka a brit királyi családban

Újabb dédunoka a brit királyi családbanAz Ermitázs süket macskája újabb orosz győzelmet jósolt

Az Ermitázs süket macskája újabb orosz győzelmet jósolthirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen