Sport

„Sáskatámadástól” féltik a pályákat a labdarúgó-világbajnokság szervezői

„Világméretű botrányhoz” vezethetne egy orosz kormányzati tisztviselő szerint, amennyiben az idén nyáron megrendezésre kerülő labdarúgó-világbajnokság alkalmával sáskarajok vetnék rá magukat a focipályákra. Márpedig úgy tűnik, megvan ennek az eseménynek is a kockázata...
Sáska Egyelőre nem tudni, mit tehetnek a sáskák megjelenésének megelőzésére (Forrás: wikipedia.org)

Pjotr Csekmarjov azt mondta, hogy közel egymillió hektárnyi földterületen vannak jelen a sáskák Oroszország déli területén. Egyebek mellett Volgográd is érintett, ahol június 18-án az angol és a tunéziai válogatott mérkőzik majd meg egymással.

„Már megtanultuk, hogyan kezeljük a sáskákat, de hogyan kerülhetjük el, hogy világméretű botrányba keveredjünk a sáskák miatt ez évben? Az egész világ idejön. A focipályák zöldek. A sáskák imádják, ahol sok zöldet találnak. Hogyan is ne jönnének arra a helyre, ahol futballoznak?” – vetette fel Csekmarjov, az orosz mezőgazdasági minisztérium gabonatermesztési osztályának vezetője.

A 2018-as labdarúgó-világbajnokság június 14-én kezdődik, a mérkőzésekre 11 orosz város összesen 12 stadionjában kerül sor.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Babos és Fucsovics továbbra sem játszik a válogatottban

Babos és Fucsovics továbbra sem játszik a válogatottbanFérfi kézilabda-vb: A magyarok döntetlent játszottak Argentínával

Férfi kézilabda-vb: A magyarok döntetlent játszottak ArgentínávalPert nyert Hosszú Katinka

Pert nyert Hosszú Katinka


HOSSZÚ KATINKA,     ÚSZÁS,     FINA

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen