Időjárás

Szombaton is folytatódik a csapadékos időjárás

A Kárpát-medence fölött hullámzó frontálzóna helyezkedik el. A fronttól északra és nyugatra hideg légtömeg, attól délre és keletre a meleg légtömeg alakítja az időjárást.
Nyomás és csapadék előrejelzés 2018.02.03.13 órára (12 UTC) az ECMWF modell alapján Nyomás és csapadék előrejelzés 2018.02.03.13 órára (12 UTC) az ECMWF modell alapján (Forrás: Met.hu)

Túlnyomóan borult lesz az ég, és többfelé várható csapadék: főként eső, havas eső, a hegyekben, illetve a Nyugat-Dunántúlon havazás is. A Dél-Alföldön ugyanakkor egy-egy zivatar is kialakulhat.

Szombaton a Dunántúlon és Észak-Magyarországon havazás, havas eső, a középső országrészben havas eső, eső, a Tiszántúlon eső valószínű. A legkeletibb tájakon csak szombat estétől várható vegyes halmazállapotú csapadék.

Éjszaka a szél mindenütt északnyugatira fordul, holnap napközben több helyen megerősödik.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és +5 fok között várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton az ország nagy részén általában 1 és 5 fok között alakul, de délkeleten 6, 8 fok is lehet.

Forrás: OMSZHa érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Akár 15 fok is lehet a hétvégén

Akár 15 fok is lehet a hétvégénJanuár utolsó napjaiban is nagyrészt felhős idő vár ránk

Január utolsó napjaiban is nagyrészt felhős idő vár ránkEgyre többen önkénteskednek

Egyre többen önkénteskednekA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen