Belföld

Torlódás alakult ki a Csongrád megyei határátkelőhelyeken

Megnövekedett a várakozási idő szombatra a Csongrád megyei határátkelőhelyek kilépő oldalán, Szerbia felé, a személyforgalomban. Az utazóknak várakozniuk kell a Röszke Autópálya-határátkelőhelyen, a Röszke Közúti Határátkelőhelyen és Ásotthalmon is.
Torlódás alakult ki a Csongrád megyei határátkelőhelyeken 2018. 08. 11. A röszkei autópálya-átkelőnél kilépő oldalon háromórás a várakozás, a Magyarországra tartó személyautóknál kétórás a sor. (Forrás: Police.hu)

A dinamikusan megnövekedett forgalom miatt a várakozási idő 2018. augusztus 11-én reggelre alakult ki az átkelőkön. A Röszke Autópálya-határátkelőn három, a Röszke Közúti Határátkelőhelyen két órát, Ásotthalmon egy órát kell várakozniuk a személyforgalmi sávokban kilépésre jelentkezőknek.

Az utazók Szerbia felé választhatják a Tiszasziget és a Tompa Közúti átkelőt, illetve a Bácsalmás, Bácsszentgyörgy és Hercegszántó átkelőket. Utóbbi két helyen nincs várakozás.

A határátkelőhelyek nyitva tartásáról és az ott várható várakozási időkről a www.police.hu oldal Határinfo rovatában, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével tájékozódhatnak az utazók.

A rendőrség kéri, hogy indulás előtt mindenki ellenőrizze az úti okmányai meglétét, a gépkocsi műszaki állapotát, vegyenek magukhoz elegendő mennyiségű folyadékot, és amennyiben szükséges, ne felejtsék otthon gyógyszereiket. Amennyiben rendőri segítségre van szükségük, hívják a 112-es segélyhívót!Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Ismét nőtt a légszennyezettség

Ismét nőtt a légszennyezettségA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen