hirdetés
Bulvár

Új-Zélandra és Ausztráliába látogat Harry herceg és Meghan Markle

Első hivatalos utazásuk alkalmával Ausztráliába, Új-Zélandra, a Fidzsi-szigetekre és Tongára látogat el Harry herceg és Meghan hercegné októberben.
Harry herceg és Meghan Markle Első hivatalos utazásuk alkalmával Ausztráliába, Új-Zélandra, a Fidzsi-szigetekre és Tongára látogat el Harry herceg és Meghan hercegné (By Northern Ireland Office - Prince Harry and Ms. Markle visit Titanic Belfast, CC BY 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=67987078)
hirdetés

Ahogyan Harry herceg szülei, Károly herceg és Diána hercegné, úgy első hivatalos utazásukon – amely a bejelentés szerint októberben esedékes – Meghan hercegné és Harry herceg is Új-Zélandra látogatnak el. Éppen ekkor tartják a negyedik Invictus Games sportversenyt is, amelynek alapítója egyébként a herceg maga volt.

Az út egyúttal lehetőséget biztosít arra, hogy Meghant a királyi család tagjának hitveseként, hivatalos kötelességei végzése közben is láthassa a nyilvánosság.

A Kensington-palota közlése szerint Ausztráliába és Új-Zélandra a hercegi pár a helyi kormányok meghívására látogat el, míg a Fidzsi-szigetekre és Tongára azért mennek, hogy eleget tegyenek az Egyesült Királyság Külügy- és Nemzetközösségi Minisztériuma felkérésének.

Károly herceg és Diána hercegné 1983-as, ausztráliai és új-zélandi útjuk során összesen 23701 mérföldet utaztak, és 41 napot töltöttek külföldön. 2014 áprilisában Vilmos herceg és Katalin hercegné pedig 18 napot töltöttek el a két országban.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen