Belföld

Újabb információk a csemői gázolásról

A rendőrség újabb tájékoztatása szerint az elütött férfi a balesetet megelőzően – ismeretlen okból – az úttesten feküdt. Büntetőeljárás keretében vizsgálják a történteket.
Rendőrség Az elgázolt férfi már az úton feküdt, amikor az autó áthajtott rajta (Forrás: police.hu)

Hétfőn késő délután eddig tisztázatlan körülmények között elütött egy férfit Csemő külterületén egy autós, az elgázolt férfi a baleset következtében életét vesztette.

A police.hu oldalon megjelent közleményben azt írják, a helyszíni szemle elsődleges adatai szerint a balesetet megelőzően a férfi már – egyelőre ismeretlen okból – az úttesten feküdt.

Az autót vezető csemői férfi a helyszínen megállt, majd gyalogosan távozott onnan. Őt később a rendőrök otthonából állították elő a Ceglédi Rendőrkapitányságra, ahonnan elszámoltatását követően szabadon bocsátották.

A Ceglédi Rendőrkapitányságon több szakértő bevonásával indult nyomozás halált okozó közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Ismét nőtt a légszennyezettség

Ismét nőtt a légszennyezettségA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen