Időjárás

Lassan vége a novemberi "tavasznak"

Mindannyian örülhettünk az utóbbi napok kellemes melegének, de ahogyan azt várni lehetett, az idő lassacskán lehűlésbe fog fordulni.
November A kép illusztráció (Forrás: blog.collegegreenlight.com)

A lehűlés már pénteken kezdetét fogja venni: a reggeli órákra pára, köd, makacs ködfoltok alakulhatnak, leginkább az északkeleti tájakon. Ezt követően változóan felhős időre számíthatunk, kevés légmozgással. A hőmérséklet csúcsértéke 11-18 fok körül alakulhat.

Szombaton azonban megérkezik egy hidegfront, ami tartósan - de még nem jelentős mértékben - le fogja hűteni az ország átlaghőmérsékletét. Szeles időre és helyenként csapadékra lehet majd számítani. Napközben csak 9-14 fokig emelkedhet a hőmérséklet.

Pontosan egy hét múlva azonban a legmagasabb hőmérséklet már csak 11-12 fok körüli lesz. Mi több, egyre gyakoribb záporokra és zivatarokra is lehet majd számítani. Két hét múlva pedig még drasztikusabb lesz a hőmérsékletváltozás, ugyanis a csúcshőmérséklet ritkán fogja meghaladni a plusz 6 fokot, míg éjjelente megjelennek már a mínuszok is. Napos időre pedig egy jó ideig ne is bízzunk.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Akár 15 fok is lehet a hétvégén

Akár 15 fok is lehet a hétvégénJanuár utolsó napjaiban is nagyrészt felhős idő vár ránk

Január utolsó napjaiban is nagyrészt felhős idő vár ránkEgyre többen önkénteskednek

Egyre többen önkénteskednekA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen