hirdetés
Időjárás

Viharos szél miatt adtak ki figyelmeztetést

A viharos szélre, majd holnap ködre figyelmeztet az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) – a figyelmeztetés várhatóan a keddi és szerdai napon lesz érvényben.
Szélben közlekedő ember Kedd délutánig tart a szeles idő (Forrás: thestar.ie)
hirdetés

Figyelmeztető előrejelzést adott ki az OMSZ Magyarország területére, amely 2015. 12. 02. (ez a holnapi, szerdai nap) időpontig marad érvényben. A figyelmeztetést a mai, keddi napon délelőtt fél tíz körül adták ki.

A keddi napon egészen délutánig erős, helyenként viharos északnyugati szélre lehet számítani az Alföld területén, valamint az északi megyékben. A legerősebb széllökések elérhetik az óránkénti 70-80 kilométeres sebességet is, a hegyvidéki területeken azonban az előrejelzés szerint akár óránkénti 90 kilométeres szél is előfordulhat majd az előbb említett időpontig. Jelenleg arra lehet számítani, hogy a délutáni órákban a szél veszít erejéből, míg végül óránkénti 60 kilométeres sebességre „szelídül”, sok helyen pedig ennél is nagyobb mértékben mérséklődhet majd. A figyelmeztetés jelenleg csak a délnyugati megyékben nincs érvényben, a többi megyében egyaránt elsőfokú figyelmeztetés lépett a mai napon érvénybe.

Ma egyébként változékony, jobbára szeles idő várható, a délutáni órákban 9-15 Celsius-fok várható, míg este 2-10 °C valószínűsíthető.

A szerdai napon a helyenként sűrű köd miatt jelentősen romolhatnak majd a látási viszonyok.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Hőség várható Budapesten és több megyében szerdán

Hőség várható Budapesten és több megyében szerdán


HŐSÉG,     BUDAPEST,     NYÁR

Szerdán is nagyon erős lesz az UV-sugárzás

Szerdán is nagyon erős lesz az UV-sugárzáshirdetés
A NAV közzétette a júliusban elszámolható üzemanyagárakat

A NAV közzétette a júliusban elszámolható üzemanyagárakat


NAV,     ÜZEMANYAG,     ADÓ

Halálos baleset történt Soltnál, teljesen lezárták az 53-as főutat

Halálos baleset történt Soltnál, teljesen lezárták az 53-as főutat


BALESET,     RENDŐRSÉG,     SOLT

Augusztustól hétezer lámpatestet korszerűsítenek Budapesten

Augusztustól hétezer lámpatestet korszerűsítenek BudapestenA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen