hirdetés
Időjárás

Hideg idő és hó is várható az elkövetkező napokban

Az elkövetkező néhány napban nem csupán hidegre, de már akár hóra is lehet majd számítani az ország több régiójában is. A leghidegebb területeken akár mínusz 15 Celsius-fokig is csökkenhet a hőmérséklet.
Hóember Még csak kisebb hó várható... (Forrás: inspirefusion.com)
hirdetés

Csütörtökön derűs, napos idő várható, a napsütést legfeljebb a Dunántúlon zavarhatja meg némi felhő, ám csapadék itt sem várható. A korai órákban az északkeleti szelet többfelé élénk széllökések kísérhetik, a délire forduló szél ugyanakkor a csütörtöki napon még csak a Kisalföldön élénkülhet meg. A minimumhőmérséklet mínusz 12 és mínusz 6 Celsius-fok között alakulhat, az északi völgyeben azonban ennél hidegebb is lehet – itt akár mínusz 15 fok körüli hőmérséklet is mérhető lesz. Napközben egész nap maximum 1 Celsius-fok körüli érték lesz mérhető.

A pénteki napon a felhőzet megnövekedésére lehet számítani, a keleti országrész kivételével pedig akár hószállingózásra, kisebb havazásra is lehet számítani az ország területén.

A további napokban részében is nagyrészt erősen felhős, illetve borult idő várható: leginkább vasárnap és hétfőn valószínű kisebb havazás, hószállingózás, kiváltképpen az ország délnyugati területein.

Az időszak első felében a legalacsonyabb hőmérséklet az éjszakai órákban mínusz 10 és mínusz 5 Celsius-fok körül alakulhat majd, míg a későbbi napokon mínusz 7 és mínusz 2 Celsius-fok várható. A nappali hőmérséklet maximuma végig mínusz 4 és plusz 1 Celsius-fok körüli lesz majd.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Derült, napos, de néha kicsit szeles lesz a hétvége

Derült, napos, de néha kicsit szeles lesz a hétvégeDerült, napos idő ígérkezik csütörtökön

Derült, napos idő ígérkezik csütörtökönhirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen