hirdetés
Időjárás

Esős hétre kell számítanunk

Nagyon úgy tűnik, hogy a héten sem élvezhetjük a napütést, ugyanis az előrejelzések szerint a tegnap délután megérkezett csapadékos időjárás egészen a hétvégéig ki fog tartani. Akárhova is menjünk a napokban, az esernyőt nem ajánlatos otthon hagyni.
Eső Borongós, esős időre van kilátás egész héten (Forrás: Pexels)
hirdetés

Nem a februárban megszokott időjárást kapjuk immár egy ideje. Az ilyenkor még gyakran előforduló fagyokat felváltotta az enyhe idő, a havazást pedig az esőzések. Ez pedig az elkövetkezendő napokban sem fog megváltozni.

Hazánkat tegnap délután érte el egy csapadékrendszer és az előrejelzések alapján még a hét végéig számítanunk kell az esőre. Szinte az egész hétfő úgy fog eltelni, hogy az ég erősen borús, felhős lesz. Helyenként azért megvékonyodhat a felhőzet és egy rövid időre előbukkanhat a nap. Jellemzően azért jelentős mennyiségű csapadék fog hullani. A szél megélénkülhet és erős lökések is kialakulhatnak. A leghidegebb órákban 3 Celsius fok és 9 Celsius fok körül fog alakulni a hőmérséklet, a legmelegebben pedig 7 és 12 Celsius fokig kúszik fel a hőmérő higanyszála.

EsernyőAz esernyőket sem ajánlatos otthon hagyni (Forrás: Pexels)

Kedden szintén sokfelé várható eső. Az ég túlnyomóan borult lesz. Helyenként erős légmozgásra kell számítani. Minimum 2 és 7 Celsius fok, maximum pedig 5 és 10 Celsius fok körül fog alakulni a hőmérséklet.

Szerdán egyedül az Alföldön élők élvezhetik majd a napsütést az eddigi előrejelzések szerint. Másutt esőzések és az északi, északkeleti szél felélénkülésé várható. A légmozgás az esti órákra valamelyest csökken. Az éjszakai órákban a legalacsonyabb hőmérséklet 2 és 7, nappal pedig a legmagasabb 9 és 14 Celsius fok lesz.

Csütörtökön sem tapasztalhatunk jelentős változást. Megélénkül az északi szél és a hőmérséklet 5-13 Celsius fok körül várható.

A nedves levegő pénteken is marad. Eső, eső és eső, a magasabban fekvő területeken pedig akár havas eső, illetve hó is kialakulhat. A felhőzet gyakrabban szakadozhat fel. Minimum 1 és 6 Celsius fok, maximum pedig 5 és 10 Celsius fok várható.

Valószínűleg a hétvége sem telik el csapadék nélkül, ám már csak szórványosan. Szombaton hajnalban mínusz 4 és 1 Celsius fokig esik vissza a hőmérséklet, nappal pedig 5-10 Celsius fokig fog felmelegedni az időjárás.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amfetaminlabort működtető vádlottakat ítéltek el Szegeden

Amfetaminlabort működtető vádlottakat ítéltek el Szegeden99 százalékban jogsértés okozza a közúti baleseteket

99 százalékban jogsértés okozza a közúti baleseteketBántalmazta rokonait egy férfi Fertőrákoson, majd öngyilkos lett

Bántalmazta rokonait egy férfi Fertőrákoson, majd öngyilkos lett


HALÁL,     HALÁL,     ÖNGYILKOSSÁG

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen