hirdetés
Időjárás

Homokvihar okozott súlyos közlekedési baleseteket Arkansasban

Az Amerikai Egyesült Államokban homokvihar okozott több súlyos közlekedési balesetet. Részben a szokatlan időjárás, az erős szélfúvások, valamint a rossz látási viszonyok okolhatóak az egy ember halával járó balesetekért. Texasban eközben néhol teniszlabdányi méretű jég esett.
Arkansas homokvihar Arkansas homokvihar (Forrás: weather.com)
hirdetés

Egy ember meghalt, és legalább másik tizenegy személy megsérült két különböző közúti balesetben, amikor Arkansas államban a szokatlanul nagy homokvihar következtében vasárnap – írta a weather.com. Mindkét baleset Lawrence megyében történt, Jonesborotól északnyugatra, Arkansas északkeleti területén.

Homokvihar ArkansasbanHomokvihar Arkansasban (Forrás: hv11.com)

Az erős széllel kísért homokvihar következtében a látási viszonyok jelentősen romlottak, valószínűleg ezért is történhetett a két súlyos baleset. Az egyik balesetben összesen 12 autó ütközött össze a 63-as számú főúton, amelyet a baleset miatt le is kellett zárni egy ideig. A baleset tizenegy sérültjét kórházba szállították – ebben a balesetben senki nem sérült meg komolyabban. A néhány perccel később történt balesetben azonban, amikor öt autó ütközött össze, a Gazette szerint egy ember életét vesztette. Ebben a balesetben is megsérültek további személyek, de számukról a hatóságok nem közöltek információt.

A homokviharok miatt később több arkansasi utat is le kellett zárni ideiglenesen – írta a Gazette.

Texasban és egyes más államokban eközben jégeső esett, amelyet szintén erős szél kísért. Itt akadtak olyan területek, ahol akár teniszlabda nagyságú jég esett helyi idő szerint vasárnap délután.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Derült, napos, de néha kicsit szeles lesz a hétvége

Derült, napos, de néha kicsit szeles lesz a hétvégeDerült, napos idő ígérkezik csütörtökön

Derült, napos idő ígérkezik csütörtökönhirdetés
Natalie Portman személyesen is megszólalt a Genezis-díj ügyében

Natalie Portman személyesen is megszólalt a Genezis-díj ügyébenBalesetben meghalt egy kilencéves gyerek Ónodnál

Balesetben meghalt egy kilencéves gyerek Ónodnál


ÓNOD,     BICIKLI,     GYEREK

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen