Időjárás

Hétvége? Akkor természetesen lehűlés!

Nehogy már a friss levegőn tölthessük a szabadidőnket! Kösz Tavasz!
felhő A kép illusztráció (Forrás: Quotesgram.com)

Ma délután kifejezetten sok napsütésre lehet számítani, és csak minimális gomoly felhőzet jelenhet meg az égen, de csapadék nem lesz. Mérsékelt nyugatias légmozgásra van kilátás. A hőmérséklet csúcsértéke 13 és 18 fok között alakul.

Pénteken eleinte derült, gyengén felhős időre van kilátás, estétől viszont nyugat felől fokozatosan vastagodni kezd majd a felhőzet, azért számottevő csapadékra még nem kell készülni. A délnyugati szél megélénkül. A nappali hőmérséklet 17 és 22 fok között várható.

Mindeközben egy anticiklon erősödik meg a Brit-szigetektől nyugatra, szokatlanul hideg, sarkvidéki eredetű légtömegeket cipelve magával, amely fokozatosan halad Közép-Európa felé. Ennek hatására Magyarországon szombattól alakul át radikálisan az időjárás, így a levegő nagyon lehűl és nagy mennyiségű csapadékra van kilátás. Szombaton éppen ezért már erősen felhős, borult lesz az ég, amelyet sok zápor és eső fog követni. Változó irányú szél lesz. 10 és 20 fok között tetőzik a hőmérséklet.

Vasárnap még hidegebbre lehet számítani, borongós, csapadékos idővel. Az északnyugati szél erős lesz. Kora délután 9 és 15 fok körülre hűl le a levegő.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Akár 15 fok is lehet a hétvégén

Akár 15 fok is lehet a hétvégénJanuár utolsó napjaiban is nagyrészt felhős idő vár ránk

Január utolsó napjaiban is nagyrészt felhős idő vár ránkEgyre többen önkénteskednek

Egyre többen önkénteskednekA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen