hirdetés
Időjárás

Többnyire felhős idő lesz vasárnap, de rövid időre bárhol előbukkanhat a nap

Vasárnap az ország nagy részén felhős lesz az ég, de rövidebb időre szinte bárhol kisüthet a nap.
Erdő Vasárnap hajnalra több helyen párássá válik a levegő és északkeleten foltokban kialakulhat köd is (Forrás: w-dog.net)
hirdetés

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint ma este az ország döntő részén erősen felhős lesz az ég, de elsősorban délnyugaton és a Tiszántúlon nagyobb területen is tartósabban felszakadozhat a felhőzet. Elszórtan kisebb eső, záporeső is kialakulhat. A szél az esti óráktól mindenhol mérséklődik. Vasárnap hajnalra több helyen párássá válik a levegő és elsősorban északkeleten foltokban kialakulhat köd is. Általában 7 és 12 fok között alakul a legalacsonyabb hőmérséklet.

Vasárnap napközben az ország döntő részén felhős lesz az ég, de szinte bárhol, bármikor előbukkanhat rövidebb időre a nap. Elszórtan kialakulhat kisebb eső, zápor is. Nappal a legmelegebb órákban 14 és 20, éjszaka a leghűvösebb órákban pedig 7 és 12 fok között alakul a hőmérséklet.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
A fél országban sűrű ködre figyelmeztetnek

A fél országban sűrű ködre figyelmeztetnek


KÖD,     FIGYELMEZTETÉS,     OMSZ

A hosszú hétvége második felében jelentős lehűlés várható

A hosszú hétvége második felében jelentős lehűlés várhatóhirdetés
Szél Bernadett: tudásalapú társadalmat kell építeni

Szél Bernadett: tudásalapú társadalmat kell építeni


SZÉL BERNADETT,     LMP,     PÁRTOK

1,8 millió forintból épült fel a Hős utcai kerítés

1,8 millió forintból épült fel a Hős utcai kerítésA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen