hirdetés
Időjárás

Többnyire felhős idő lesz vasárnap, de rövid időre bárhol előbukkanhat a nap

Vasárnap az ország nagy részén felhős lesz az ég, de rövidebb időre szinte bárhol kisüthet a nap.
Erdő Vasárnap hajnalra több helyen párássá válik a levegő és északkeleten foltokban kialakulhat köd is (Forrás: w-dog.net)
hirdetés

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint ma este az ország döntő részén erősen felhős lesz az ég, de elsősorban délnyugaton és a Tiszántúlon nagyobb területen is tartósabban felszakadozhat a felhőzet. Elszórtan kisebb eső, záporeső is kialakulhat. A szél az esti óráktól mindenhol mérséklődik. Vasárnap hajnalra több helyen párássá válik a levegő és elsősorban északkeleten foltokban kialakulhat köd is. Általában 7 és 12 fok között alakul a legalacsonyabb hőmérséklet.

Vasárnap napközben az ország döntő részén felhős lesz az ég, de szinte bárhol, bármikor előbukkanhat rövidebb időre a nap. Elszórtan kialakulhat kisebb eső, zápor is. Nappal a legmelegebb órákban 14 és 20, éjszaka a leghűvösebb órákban pedig 7 és 12 fok között alakul a hőmérséklet.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Akár 34 fok is lehet csütörtökön

Akár 34 fok is lehet csütörtökönMeleg idővel kezdődik a csillagászati nyár

Meleg idővel kezdődik a csillagászati nyárhirdetés
Idén különösen szigorú parlagfű-ellenőrzés jön

Idén különösen szigorú parlagfű-ellenőrzés jönA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen