hirdetés
Időjárás

A jövő hét végén már sok napsütésre számíthatunk

A jövő hét végén már sok napsütés várható, addig viszont nagyobbrészt borús, illetve változó időre van kilátás.
Őszi napsütés Pénteken már sok napsütésre számíthatunk (Forrás: superiorwallpapers.com)
hirdetés

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint ma az ország nagy részén erősen felhős lesz az ég, de hosszabb-rövidebb időre bárhol – legnagyobb eséllyel viszont délnyugaton – előbukkanhat a nap. Helyenként kialakulhat eső, zápor és a Dél-Dunántúlon akár egy-egy zivatar is. A légmozgás gyenge vagy mérséklet marad. Napközben a legmelegebb órákban 14 és 20, éjszaka a leghűvösebb órákban pedig 10 és 15 fok között alakul a hőmérséklet.

Hétfőn erősen felhős vagy borult lesz az ég, többfelé várható eső, zápor is. Helyenként megélénkül az északkeleti, keleti szél. A hőmérséklet maximuma 17 és 22, a minimuma pedig 8 és 13 fok között valószínű.

Kedden az ország nyugati és középső területein erősen, míg keleten változóan felhős lesz az ég. Főként a Dunántúlon és a Duna–Tisza közén várható eső, zápor is. Várhatóan megélénkül a keleti, északkeleti szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 24, a legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet pedig 9 és 14 fok között várható.

Szerdán változóan felhős lesz az ég, a Dunántúlon viszont lehetnek hosszan tartó erősen felhős időszakok is és kialakulhat eső, zápor is. Megélénkül a keleti, délkeleti szél. A hőmérséklet maximuma 18 és 23, a minimuma pedig 8 és 13 fok között alakul.

Csütörtökön változóan felhős lesz az ég, a Nyugat-Dunántúlon több, máshol kevesebb felhő lesz az égen. Elszórtan eső, zápor alakulhat ki, emellett megélénkül a keleti, északkeleti szél is. Nappal a legmelegebb órákban 17 és 22, éjszaka a leghidegebb órákban pedig 6 és 12 fok között alakul a hőmérséklet.

Pénteken már sok napsütésre számíthatunk, emellett gyengén felhős lesz az ég. Csapadék nem valószínű, és a szél is mérsékelt marad. Hajnalban talajmenti fagy is lehet. A leghidegebb órákban jellemzően 4-10, a legmelegebb órákban nappal 18-23 fok lesz.

Szombaton is gyengén felhős idő ígérkezik sok napsütéssel, csapadékra ekkor sem kell számítani. A hőmérséklet maximuma 18 és 23, a minimuma pedig 3 és 9 fok között várható, hajnalban helyenként talajmenti fagy is lehet.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
A fél országban sűrű ködre figyelmeztetnek

A fél országban sűrű ködre figyelmeztetnek


KÖD,     FIGYELMEZTETÉS,     OMSZ

A hosszú hétvége második felében jelentős lehűlés várható

A hosszú hétvége második felében jelentős lehűlés várhatóhirdetés
Szél Bernadett: tudásalapú társadalmat kell építeni

Szél Bernadett: tudásalapú társadalmat kell építeni


SZÉL BERNADETT,     LMP,     PÁRTOK

1,8 millió forintból épült fel a Hős utcai kerítés

1,8 millió forintból épült fel a Hős utcai kerítésA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen