hirdetés
Időjárás

Jövő héten jön a hidegfront, de nem hoz nagy lehűlést

Október 3-án, kedden hazánkba érkezik egy hidegfront, melynek hatására sok helyütt besűrűsödhetnek a felhők, némi csapadék és szél is várható, ám nem lesz nagy a lehűlés.
Őszi falevél - 2017. október Esőt és szelet hozhat a hidegfront, de csak elszórtan (Forrás: Blogspot.com)
hirdetés

A hétfői napon még marad a napsütés, sőt, akár néhol még 21 fokig is felkúszhat napközben a hőmérő higanyszála, így igazán szép időre számíthatunk.

Kedden aztán egy hidegfront érkezik hazánkba, melynek hatására nyugat felől megnövekszik a felhőzet. Számos helyen számíthatunk esőre, záporra, ennek ellenére jelentős csapadék nem várható. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5 és 11 Celsius-fok, a legmagasabb nappali hőmérséklet pedig 13 és 22 fok között alakulhat.

Szerdán aztán oszladozni kezd országszerte a felhőzet, így egyre több helyen süthet ki a nap, ugyanakkor néhol megerősödhet az északnyugati szél, s a hőmérséklet sem lesz túl magas, éjszaka 4-12, míg nappal 15-20 fok körül alakulhat majd, azonban a szél miatt kissé hűvösebbnek érezhetjük már a levegőt.

Csütörtökön változóan felhős lesz az ég, s néhol a délnyugati szél megélénkül, helyenként meg is erősödik majd, ugyanakkor csapadék nem valószínű. Éjszaka 3-10, nappal 17-22 fok között alakulhat a hőmérséklet.

Pénteken újra megvastagodhat sokhelyütt a felhőzet, néhol eső, zápor is kialakulhat. A nyugati szél is megerősödhet, így érdemes lesz rétegesen öltözködnünk. Éjszaka a legalacsonyabb hőmérséklet 6-11 fok között alakul, míg nappal a legmelegebb órákban 13-18 fok várható.

Szombaton már újra kicsit javul az idő, kissé oszladozni kezd majd a felhőzet, de kisebb eső még szórványosan előfordulhat. A hőmérséklet 6 és 17 Celsius-fok között alakul majd, előbbire éjszaka, míg utóbbira nappal számíthatunk.

Az időjárás vasárnap sem változik már sokat a hét többi részéhet képest, felhős időre számíthatunk. A hőmérséklet 8 és 15 fok körül lesz, így igazi hűvös, őszi időben gyönyörködhetünk majd a hét utolsó napján.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Szerdán alapvetően felhősebb idő várható

Szerdán alapvetően felhősebb idő várhatóBorúsabb, csapadékos idő várható kedden

Borúsabb, csapadékos idő várható keddenhirdetés
Jelentős béremelést kapnak több szektor dolgozói

Jelentős béremelést kapnak több szektor dolgozói2,7 százalékkal emelkednek a nyugdíjak jövőre

2,7 százalékkal emelkednek a nyugdíjak jövőreMajdnem 50 ezer forintot költünk a karácsonyi kiadásokra

Majdnem 50 ezer forintot költünk a karácsonyi kiadásokra


KARÁCSONY,     ÜNNEP,     CIB BANK

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen