hirdetés
Időjárás

Erős szél miatt adott ki figyelmeztetést a meteorológiai szolgálat

Két megyére erős széllökések veszélye miatt adott ki elsőfokú figyelmeztetést az Országos Meteorológiai Szolgálat a mai napra.
Szél télen A kép illusztráció (Forrás: AOL.com)
hirdetés

Az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) figyelmeztető előrejelzése szerint ma csak lassanként szűnik meg a köd az Északi-középhegység egyes völgyeiben.

Késő délutántól viharos széllökések társulhatnak az egyre jobban és többfelé megerősödő déli szélhez a Kisalföldön (és a dunántúli hegyekben).

Csütörtökön napközben a Dél-Alföldön lehetnek viharos déli irányú lökések, majd az északnyugatira forduló szelet délutántól, estétől a Dunántúlon kísérhetik viharos széllökések. Késő estétől aztán még tovább erősödik majd a szél.

Holnap emellett az ország délkeleti negyedének kivételével sokfelé várható 10-15 mm csapadék, eleinte eső formájában. A déli óráktól nyugat felől halmazállapot-váltás veszi kezdetét, és elsősorban a dunántúli és a főváros környéki hegyvidékeken lehet havazásra számítani. A Bakonyban és a Gerecsében akár 5-10 cm friss hó is hullhat. A Dunántúlon néhol zivatar is előfordulhat.

Az OMSZ elsőfokú (sárga) figyelmeztetést adott ki erős széllökések veszélye miatt a mai napra Győr-Moson-Sopron és Veszprém megyére.

Erős szél(Forrás: met.hu)Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Szerdán alapvetően felhősebb idő várható

Szerdán alapvetően felhősebb idő várhatóBorúsabb, csapadékos idő várható kedden

Borúsabb, csapadékos idő várható keddenhirdetés
Jelentős béremelést kapnak több szektor dolgozói

Jelentős béremelést kapnak több szektor dolgozói2,7 százalékkal emelkednek a nyugdíjak jövőre

2,7 százalékkal emelkednek a nyugdíjak jövőreMajdnem 50 ezer forintot költünk a karácsonyi kiadásokra

Majdnem 50 ezer forintot költünk a karácsonyi kiadásokra


KARÁCSONY,     ÜNNEP,     CIB BANK

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen