hirdetés
Időjárás

Havazásra figyelmeztet a Meteorológiai Szolgálat

Az Országos Meteorológiai Szolgálat szerdára két megyére sárga figyelmeztetést adott ki havazás miatt, mint írják, az érintett területeken 12 óra alatt 5 cm-t meghaladó friss hó hullhat.
Havazás Néhol 12 óra alatt 5 centiméter hó is hullhat szerdán (Forrás: amatulhafeez.wordpress.com)
hirdetés

Nógrád és Heves megye területére elsőfokú (sárga) figyelmeztetést adott ki havazás miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat a szerdai napra, az érintett két megye területén 5 centimétert meghaladó friss hó hullhat 12 óra alatt.

Havazás(Forrás: met.hu)

Várható időjárás az elkövetkező napokban:

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint ma kora délutánig több órára kisüt a nap, majd délnyugat felől fokozatosan megnövekszik a fátyolfelhőzet, ami északnyugaton az késő délutáni, esti órákban meg is vastagszik. Csapadékra ma még nem kell számítani. A Dunántúlon megélénkül a déli szél. Nappal a legenyhébb órákban 3-8 fok várható, késő este +2 és -3 fok közé csökken a hőmérséklet.

Szerdán mindenhol megvastagszik a felhőzet, a délelőtti órákban a Dunántúl északnyugati felén várható eső, míg estére a Tiszántúlig juthat a csapadékzóna. Az Északi-középhegység térségében, estefelé az Észak-Dunántúlon havas esőre, hóra is számítani lehet. Helyenként megélénkül a keleti szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet jellemzően 2 és 7, a legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet pedig +2 és -5 fok között várható.

Csütörtökön általában borult lesz az ég, és csak estefelé, északon szakadozhat fel a felhőzet. Sokfelé számíthatunk csapadékra is, amely általában eső lesz, de az Északi-középhegységben és a dunántúli hegyekben havazhat, valamint nyugat felől egyre nagyobb területen alakulhat ki havas eső. A Dunántúlon megerősödik az északnyugati szél. Éjszaka a leghidegebb órákban -2 és +4, nappal a legenyhébb órákban pedig 1 és 7 fok között várható a hőmérséklet.

Pénteken mindenütt felszakadozik a felhőzet, és hosszabb-rövidebb időre napsütésre is van kilátás, majd estefelé dél felől ismét egyre több lesz a magasszintű felhő – csapadék viszont nem valószínű. Helyenként megélénkül az északi szél. A hőmérséklet maximuma 1 és 6, a minimuma pedig általában -1 és -6 fok között várható, ám a havas részeken akár -7, -9 fokig is csökkenhet a hőmérséklet.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Szerdán a felhősebb ég mellett még számíthatunk napsütésre

Szerdán a felhősebb ég mellett még számíthatunk napsütésreNyugaton felhősebb, a Dunától keletre derült idő várható kedden

Nyugaton felhősebb, a Dunától keletre derült idő várható keddenhirdetés
Felfüggesztette a Nébih egy Pest megyei pékség működését

Felfüggesztette a Nébih egy Pest megyei pékség működését


PÉKSÉG,     SÜTŐÜZEM,     NÉBIH

Már csak két hétig lehet fizetni a régi 1000 forintosokkal

Már csak két hétig lehet fizetni a régi 1000 forintosokkalRobbanás történt a Krím félszigeten egy iskolában

Robbanás történt a Krím félszigeten egy iskolábanTovább csökkent a Duna vízszintje Budapestnél

Tovább csökkent a Duna vízszintje Budapestnél


DUNA,     VÍZÁLLÁS,     VÍZÜGY

Daruleseket tartanak a Szegedi Fehér-tónál

Daruleseket tartanak a Szegedi Fehér-tónálA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen