hirdetés
Időjárás

Ónos eső és havazás miatt figyelmeztet a meteorológiai szolgálat

Szerdára ónos eső és havazás veszélye miatt adott ki elsőfokú figyelmeztetéseket néhány megyére és a fővárosra az Országos Meteorológiai Szolgálat.
Ónos eső és havazás miatt figyelmeztet a meteorológiai szolgálat 2017. 11. 28. Ónos eső, majd 12 óra alatt 5 cm-t meghaladó friss hó hullhat (Forrás: met.hu)
hirdetés

Szerda reggelig elsősorban a Dunántúl, illetve középső országrész északi részein előfordulhat jelentéktelen csapadék (eső, havaseső. hó). A hajnali, reggeli órákban elsősorban Fejér, Komárom, illetve Pest-megye déli felében síkvidéken átmeneti ónos eső sem kizárt, az Északi középhegyég északi részén átmeneti havazás előfordulhat a délelőtti órákban.

A déli óráktól délnyugat felől előbb elsősorban a Dunántúlon, majd estétől a Duna-Tisza közén, illetve az Északi-középhegyég térségében kiterjedt csapadék várható. Az Északi-középhegység térségében elsősorban havazás, időszakosan esetleg havaseső valószínű. Síkvidéken szerda éjfélig Nógrád, Heves megyében, illetve a Pest megye északi részén lepel-8 cm hó is hullhat.

Az 5 cm körüli vagy feletti hómennyiség Nógrád és a Dunakanyar térségében valószínű síkvidéken, illetve a 300-400 méter felett az Északi-középhegység, illetve a Dunántúli-középhegység térségében. A Dunántúlon jellemzően eső, havaseső valószínű, de a délutáni, esti órákban időszakosan havazás is előfordulhat síkvidéken elsősorban Komárom, Fejér és Veszprém megyében (egyes körzetekben lepel-2 cm).Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Hétvégén már tavasziasabb időre számíthatunk

Hétvégén már tavasziasabb időre számíthatunkhirdetés
Egyetlen áfonyás muffin tartalmazhatja az egész napra ajánlott cukorbevitelt

Egyetlen áfonyás muffin tartalmazhatja az egész napra ajánlott cukorbevitelt


CUKOR,     MUFFIN,     EGÉSZSÉG

Mérséklődött a népességfogyás

Mérséklődött a népességfogyásTöbb mint kilencven jelölt lépett már vissza

Több mint kilencven jelölt lépett már visszaFény derült a 15 centiméteres múmia titkára

Fény derült a 15 centiméteres múmia titkára


CHILE,     MÚMIA,     ATA

Két nőstény borjúfóka érkezett a Szegedi Vadasparkba

Két nőstény borjúfóka érkezett a Szegedi Vadasparkba4-5 milliárd forint takarítható meg az óraátállítással

4-5 milliárd forint takarítható meg az óraátállítássalA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen