hirdetés
Időjárás

Ónos eső és havazás miatt figyelmeztet a meteorológiai szolgálat

Szerdára ónos eső és havazás veszélye miatt adott ki elsőfokú figyelmeztetéseket néhány megyére és a fővárosra az Országos Meteorológiai Szolgálat.
Ónos eső és havazás miatt figyelmeztet a meteorológiai szolgálat 2017. 11. 28. Ónos eső, majd 12 óra alatt 5 cm-t meghaladó friss hó hullhat (Forrás: met.hu)
hirdetés

Szerda reggelig elsősorban a Dunántúl, illetve középső országrész északi részein előfordulhat jelentéktelen csapadék (eső, havaseső. hó). A hajnali, reggeli órákban elsősorban Fejér, Komárom, illetve Pest-megye déli felében síkvidéken átmeneti ónos eső sem kizárt, az Északi középhegyég északi részén átmeneti havazás előfordulhat a délelőtti órákban.

A déli óráktól délnyugat felől előbb elsősorban a Dunántúlon, majd estétől a Duna-Tisza közén, illetve az Északi-középhegyég térségében kiterjedt csapadék várható. Az Északi-középhegység térségében elsősorban havazás, időszakosan esetleg havaseső valószínű. Síkvidéken szerda éjfélig Nógrád, Heves megyében, illetve a Pest megye északi részén lepel-8 cm hó is hullhat.

Az 5 cm körüli vagy feletti hómennyiség Nógrád és a Dunakanyar térségében valószínű síkvidéken, illetve a 300-400 méter felett az Északi-középhegység, illetve a Dunántúli-középhegység térségében. A Dunántúlon jellemzően eső, havaseső valószínű, de a délutáni, esti órákban időszakosan havazás is előfordulhat síkvidéken elsősorban Komárom, Fejér és Veszprém megyében (egyes körzetekben lepel-2 cm).Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Heves zivatarok és felhőszakadás miatt adtak ki figyelmeztetést

Heves zivatarok és felhőszakadás miatt adtak ki figyelmeztetéstVáltozékony időre számíthatunk a hétvégén

Változékony időre számíthatunk a hétvégénhirdetés
A német evangélikusok vezetője is bírálja a bajor politikusokat

A német evangélikusok vezetője is bírálja a bajor politikusokat


NÉMETORSZÁG,     MENEKÜLTEK,     CSU

Nem szűnik a kanyarójárvány Romániában

Nem szűnik a kanyarójárvány Romániában


ROMÁNIA,     KANYARÓ,     OLTÁS

Májusban 10,9 százalékkal nőttek a keresetek

Májusban 10,9 százalékkal nőttek a keresetek


KERESETEK,     KSH,     BÉREK

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen