hirdetés
Időjárás

Ónos eső és havazás miatt figyelmeztet a meteorológiai szolgálat

Szerdára ónos eső és havazás veszélye miatt adott ki elsőfokú figyelmeztetéseket néhány megyére és a fővárosra az Országos Meteorológiai Szolgálat.
Ónos eső és havazás miatt figyelmeztet a meteorológiai szolgálat 2017. 11. 28. Ónos eső, majd 12 óra alatt 5 cm-t meghaladó friss hó hullhat (Forrás: met.hu)
hirdetés

Szerda reggelig elsősorban a Dunántúl, illetve középső országrész északi részein előfordulhat jelentéktelen csapadék (eső, havaseső. hó). A hajnali, reggeli órákban elsősorban Fejér, Komárom, illetve Pest-megye déli felében síkvidéken átmeneti ónos eső sem kizárt, az Északi középhegyég északi részén átmeneti havazás előfordulhat a délelőtti órákban.

A déli óráktól délnyugat felől előbb elsősorban a Dunántúlon, majd estétől a Duna-Tisza közén, illetve az Északi-középhegyég térségében kiterjedt csapadék várható. Az Északi-középhegység térségében elsősorban havazás, időszakosan esetleg havaseső valószínű. Síkvidéken szerda éjfélig Nógrád, Heves megyében, illetve a Pest megye északi részén lepel-8 cm hó is hullhat.

Az 5 cm körüli vagy feletti hómennyiség Nógrád és a Dunakanyar térségében valószínű síkvidéken, illetve a 300-400 méter felett az Északi-középhegység, illetve a Dunántúli-középhegység térségében. A Dunántúlon jellemzően eső, havaseső valószínű, de a délutáni, esti órákban időszakosan havazás is előfordulhat síkvidéken elsősorban Komárom, Fejér és Veszprém megyében (egyes körzetekben lepel-2 cm).Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
Hózáport és lehűlést hoz ezüstvasárnap

Hózáport és lehűlést hoz ezüstvasárnapSzombaton is folytatódik az esős idő

Szombaton is folytatódik az esős idő


CIKLON,     CSAPADÉK,     ESŐ

hirdetés
Ericsson: a technológia emberi arcot ölt 2018-ban

Ericsson: a technológia emberi arcot ölt 2018-banA britek immár több mint fele ellenzi a kilépést az EU-ból

A britek immár több mint fele ellenzi a kilépést az EU-bólElhunyt Fábián Juli énekesnő

Elhunyt Fábián Juli énekesnő


FÁBIÁN JULI,     ÉNEKESNŐ,     ZENE

Semjén: Európa jövőjéért is felelősek vagyunk

Semjén: Európa jövőjéért is felelősek vagyunk


EURÓPA,     SEMJÉN ZSOLT,     KDNP

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen