hirdetés
Időjárás

Mediterrán ciklon borzolja a kedélyeket vasárnap

Vasárnap mediterrán ciklon érinti a Kárpát-medencét, amely középpontjával tőlünk keletre vonul észak felé. A ciklon csapadékzónája a Nyugat-Dunántúl fölé várhatóan nem terjeszkedik át, másutt ugyanakkor nagy területen okoz hószállingózást, havazást. Elsősorban a Tiszántúlon havas eső, eső is előfordulhat.
időjárás 2017. 12. 03. Hűvös és csapadékos lesz a hét utolsó napja (Forrás: Pixabay.com)
hirdetés

Az ország nagy részén erősen felhős vagy borult időre számíthatunk, és többfelé várható hószállingózás, havazás, elsősorban a Tiszántúlon havas eső, eső is lehet. A Dunántúl nyugati, északnyugati részén várhatóan nem lesz tartósan zárt, vastag a felhőtakaró, és számottevő csapadék sem valószínű, késő délutántól pedig a Dunántúl keleti felén is felszakadozik a felhőzet, illetve akkortól a Dunától keletre is fokozatosan szűnik majd a csapadék.

Az északias szelet élénk, a Nyugat-Dunántúlon és északkeleten többfelé erős lökések kísérik.

A legmagasabb nappali hőmérséklet -1 és +4 fok között alakul. Késő estére +2 és -4 fok közé hűl le a levegő.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Valamivel hűvösebb idő várható a hosszú hétvégén

Valamivel hűvösebb idő várható a hosszú hétvégénCsütörtökön már felhősebb időre számíthatunk

Csütörtökön már felhősebb időre számíthatunkhirdetés
A pécsi havihegyi mandulafa lett az év fája

A pécsi havihegyi mandulafa lett az év fájaTeltház várható a szállodákban a hosszú hétvégén

Teltház várható a szállodákban a hosszú hétvégénA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen