Időjárás

Az eső meghozza a hétvégére ígért lehűlést

Az érkező frontrendszer szombaton lassan kelet felé mozog tovább, mögötte több fokkal hidegebb levegő érkezik a Kárpát-medence fölé. Az eső mellett egyre többfelé havas esőre, havazásra is számíthatunk, a Tiszántúlon vált át legkésőbb a halmazállapot. Jelentős mennyiségű csapadékra van kilátás.
Szombaton már az egész Kárpát-medencét kitölti a hidegfront mögötti hideg levegő  (2017. 12. 09. 12 UTC - 13 óra). Szombaton már az egész Kárpát-medencét kitölti a hidegfront mögötti hideg levegő (2017. 12. 09. 12 UTC - 13 óra) (Forrás: OMSZ/met.hu)

Erősen felhős vagy borult lesz az ég, délután a Nyugat-Dunántúlon csökkenhet a felhőzet. Északnyugat felől egyre többfelé megszűnik a csapadék, délután inkább már csak a Tiszántúlon valószínű eső, amit késő délutánra ott is havas eső, hó vált fel.

(2017. 12. 09. 09 UTC - 10 óra) (Forrás: OMSZ/met.hu)A borult égből szombaton egyre inkább a keleti országrészben várható csapadék (2017. 12. 09. 09 UTC - 10 óra) (Forrás: OMSZ/met.hu)

Az északnyugati szél több helyen megerősödik, a Dunántúlon és északkeleten viharossá fokozódik.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 1 és 5 fok között valószínű. Késő estére -4, +1 fok közé hűl le a levegő.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Akár 15 fok is lehet a hétvégén

Akár 15 fok is lehet a hétvégénJanuár utolsó napjaiban is nagyrészt felhős idő vár ránk

Január utolsó napjaiban is nagyrészt felhős idő vár ránkEgyre többen önkénteskednek

Egyre többen önkénteskednekA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen