hirdetés
Időjárás

Szombaton is folytatódik az esős idő

Az északnyugat-európai ciklon előoldalán kialakuló peremhullám alakítja időjárásunkat. Sokfelé várható további eső, éjszakától a Dunántúlon és a hegyekben havas eső, hó is. Szombatra mérséklődik a felmelegedés - tájékoztat honlapján az Országos Meteorológiai Szolgálat.
ECMWF modell csapadékelőrejelzése 2017. december 15. 13 óra (12 UTC) és december 16. 13 óra között ECMWF modell csapadékelőrejelzése 2017. december 15. 13 óra (12 UTC) és december 16. 13 óra között (Forrás: Met.hu)
hirdetés

Túlnyomóan borult lesz az ég, majd délutántól szakadozik, csökken a felhőzet, estére többnyire kissé felhős idő várható. Sokfelé számíthatunk esőre, főként a hegyekben havas esőre, hóra is, de a Dél-Dunántúlon és északkeleten alacsonyabban is lehet vegyes halmazállapotú csapadék. Délután már csak a Tiszántúlon fordulhat elő csapadék.

Az északnyugati szél időnként megerősödik, de délelőtt a Zemplén térségében viharos széllökések is lesznek.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 2 és 7 fok között várható. Késő estére -4, +1 fokra hűl le a levegő.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Nyugaton felhősebb, a Dunától keletre derült idő várható kedden

Nyugaton felhősebb, a Dunától keletre derült idő várható keddenEgyre kritikusabb a csapadékhiány

Egyre kritikusabb a csapadékhiányhirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen