hirdetés
Időjárás

Ismét megdőlt a hajnali melegrekord

Vasárnapra virradóra 10 foknál magasabb hőmérsékletet is mértek, így ismét megdőlt az országos napi hajnali melegrekord.
Virágzó hóvirágok egy győri családi ház kertjében 2018. január 6-án. A 2018-as év első hétvégéjén is folytatódott a szokatlanul enyhe téli idő, Győrben 14 fokig emelkedett a hőmérséklet. MTI Fotó: Krizsán Csaba Virágzó hóvirágok egy győri családi ház kertjében 2018. január 6-án. A 2018-as év első hétvégéjén is folytatódott a szokatlanul enyhe téli idő, Győrben 14 fokig emelkedett a hőmérséklet. MTI Fotó: Krizsán Csaba
hirdetés

    Az Országos Meteorológiai Szolgálatnak az MTI-hez eljuttatott tájékoztatása szerint eddig ezen a napon 9,9 Celsius-fok volt a legenyhébb hőmérsékletet, amelyet Pápán mértek 1994-ben. Most viszont Dunaújvárosban csak 10,2 fokig hűlt le a levegő, így ez lett az új január 7-ei legmagasabb minimumhőmérsékleti rekord.

    Szombaton is megdőlt a hajnali és a nappali melegrekord is, az ország több pontján 17 foknál melegebb volt.

    Az előrejelzés szerint vasárnap a legmagasabb nappali hőmérséklet a tartósan borult, párás tájakon többnyire 5-8, az ország nagyobbik részén 9-16 fok között alakul (délnyugaton lesz a legmelegebb). Késő estére általában 3 és 9 fok közé hűl le a levegő.


Forrás: MTIHa érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Hétfőn is marad a napos, derült idő

Hétfőn is marad a napos, derült időTovábbra is marad a meleg, napsütéses idő

Továbbra is marad a meleg, napsütéses idő


NAPSÜTÉS,     MELEG,     OKTÓBER

hirdetés
Keddtől rövidebb útvonalon közlekedik a gyermekvasút

Keddtől rövidebb útvonalon közlekedik a gyermekvasútÉvente 200-500 tonna szelídgesztenye terem

Évente 200-500 tonna szelídgesztenye teremGyermeket vár Harry herceg felesége

Gyermeket vár Harry herceg feleségeA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen