hirdetés
Időjárás

Felhősebb idő várható hétfőn, néhol köd miatt adtak ki figyelmeztetést

Az alapvetően felhősebb idő mellett többfelé még napsütésre is számíthatunk a hétfői napon. Eközben a hétfői és keddi napra több megyére tartós, sűrű köd miatt adott ki figyelmeztetést az Országos Meteorológiai Szolgálat.
Ködös idő Alapvetően felhős jellegű idő lesz, de többfelé kisüthet a nap is (Forrás: html5backgroundvideos.com)
hirdetés

Az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) előrejelzése szerint ma a Dunántúl nyugati felén lehet a legtöbb felhő, itt akár tartósan is megmaradhat néhol a köd, és jelentéktelen szitálás sem kizárt.

Az ország más területein lassan kitisztul a levegő, és némi napsütésre is van kilátás a változó mennyiségű és vastagságú felhőzet mellett. A középső és keleti területeken átmenetileg jobban csökkenhet a felhőzet a délutáni órákban. Helyenként megélénkül a keleti, délkeleti szél.

Nappal a legmelegebb órákban általában 6 és 13 Celsius-fok között alakul a hőmérséklet, az alacsonyabb értékek a tartósan borult, ködös részeken várhatóak. Késő este 2 és 7 fok közé hűl le a levegő.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat figyelmeztető előrejelzése szerint hétfő reggelre elsősorban a Dunántúlon képződött több helyen sűrű köd, amely napközben tartósabban meg is maradhat annak nyugati és déli részein.

Köd miatti figyelmeztetés(Forrás: met.hu)

Az OMSZ elsőfokú, sárga figyelmeztetést adott ki tartós, sűrű köd veszélye miatt a mai napra Vas, Veszprém, Zala, illetve Somogy megye területére, emellett ugyancsak elsőfokú figyelmeztetést adott ki keddre Csongrád és Békés megyére.

Köd miatti figyelmeztetés(Forrás: met.hu)Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Hűvösebb és szelesebb idő várható a jövő héten

Hűvösebb és szelesebb idő várható a jövő héten


HŰVÖS,     SZÉL,     NAPSÜTÉS

hirdetés
Halálos baleset történt a Csongrád megyei Deszk közelében

Halálos baleset történt a Csongrád megyei Deszk közelében


BALESET,     DESZK,     CSONGRÁD MEGYE

Kilép Meszerics Tamás az LMP-ből

Kilép Meszerics Tamás az LMP-bőlBulizó fiatalok alatt szakadt be a padló Amerikában

Bulizó fiatalok alatt szakadt be a padló Amerikában


BALESET,     AMERIKA,     KLUB

Megvannak a hatoslottó 42. heti nyerőszámai

Megvannak a hatoslottó 42. heti nyerőszámaiA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen