hirdetés
Időjárás

Felhősebb idő várható hétfőn, néhol köd miatt adtak ki figyelmeztetést

Az alapvetően felhősebb idő mellett többfelé még napsütésre is számíthatunk a hétfői napon. Eközben a hétfői és keddi napra több megyére tartós, sűrű köd miatt adott ki figyelmeztetést az Országos Meteorológiai Szolgálat.
Ködös idő Alapvetően felhős jellegű idő lesz, de többfelé kisüthet a nap is (Forrás: html5backgroundvideos.com)
hirdetés

Az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) előrejelzése szerint ma a Dunántúl nyugati felén lehet a legtöbb felhő, itt akár tartósan is megmaradhat néhol a köd, és jelentéktelen szitálás sem kizárt.

Az ország más területein lassan kitisztul a levegő, és némi napsütésre is van kilátás a változó mennyiségű és vastagságú felhőzet mellett. A középső és keleti területeken átmenetileg jobban csökkenhet a felhőzet a délutáni órákban. Helyenként megélénkül a keleti, délkeleti szél.

Nappal a legmelegebb órákban általában 6 és 13 Celsius-fok között alakul a hőmérséklet, az alacsonyabb értékek a tartósan borult, ködös részeken várhatóak. Késő este 2 és 7 fok közé hűl le a levegő.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat figyelmeztető előrejelzése szerint hétfő reggelre elsősorban a Dunántúlon képződött több helyen sűrű köd, amely napközben tartósabban meg is maradhat annak nyugati és déli részein.

Köd miatti figyelmeztetés(Forrás: met.hu)

Az OMSZ elsőfokú, sárga figyelmeztetést adott ki tartós, sűrű köd veszélye miatt a mai napra Vas, Veszprém, Zala, illetve Somogy megye területére, emellett ugyancsak elsőfokú figyelmeztetést adott ki keddre Csongrád és Békés megyére.

Köd miatti figyelmeztetés(Forrás: met.hu)Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Derült, napos idő ígérkezik csütörtökön

Derült, napos idő ígérkezik csütörtökönKellemes, napsütéses idő várható szerdán

Kellemes, napsütéses idő várható szerdánhirdetés
A hőhullámok „megfőzik” a Nagy-korallzátony koralljait

A hőhullámok „megfőzik” a Nagy-korallzátony koralljaitBababarát lett az amerikai szenátus

Bababarát lett az amerikai szenátus


USA,     SZENÁTUS,     GYEREKEK

Az OTP nem veszi meg a román bankot

Az OTP nem veszi meg a román bankotA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen