Időjárás

Hétvégén már tavasziasabb időre számíthatunk

Pénteken általában ugyan többnyire felhős lesz az ég, de néhol többórás napsütésre is számítani lehet. A hévégén szombaton és vasárnap sem várható csapadék, általában közepesen vagy erősen felhős lesz az ég napközben mindkét napon. A legmagasabb hőmérséklet már 10 fok körül is alakulhat.
Tavaszi reggel Még hűvös, de már tavasziasabb időre van kilátás a hétvégén (Forrás: pexels.com)

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint pénteken általában erősen felhős lesz az ég, ám a főváros környékén és az Északi-középhegységben kevesebb lesz a felhő, így itt akár több órára is kisüthet a nap. Csapadék általában nem várható, délkeleten viszont hószállingózás, gyenge havazás, esetleg havas eső is lehet még. Napközben az északi szél megerősödik a Nyugat-Dunántúlon. A legmagasabb nappali hőmérséklet jellemzően 1 és 10 fok között várható, az 5 fok alatti értékek délkeleten lehetnek jellemzőek. Késő estére -5 és +2, majd szombat hajnalra -1 és -6 fok közé hűl le a levegő.

Szombaton éjszaka általában kevés lesz a felhő, majd napközben közepesen vagy erősen felhős időre van kilátás. Csapadék ezen a napon már nem várható. Helyenként megélénkül a keleti, északkeleti szél. Éjszaka a leghűvösebb órákban -1 és -6 fok között, nappal a legmelegebb órákban pedig 4 és 10 fok között alakul a hőmérséklet.

Vasárnap éjszaka általában gyengén vagy közepesen, napközben pedig közepesen vagy erősen felhős lesz az idő, csapadékra viszont ekkor sem kell számítani. Többfelé megélénkül a délkeleti szél. A hőmérséklet minimuma -6 és 0, a maximuma pedig 6 és 11 fok között várható.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Kékestetőn csaknem 40 centiméteres hó van

Kékestetőn csaknem 40 centiméteres hó van


KÉKESTETŐ,     HAVAZÁS,     HÓESÉS

Borús időre számíthatunk az elkövetkező napokban

Borús időre számíthatunk az elkövetkező napokbanNovák: a kormány folytatja a bölcsődék fejlesztését

Novák: a kormány folytatja a bölcsődék fejlesztésétEgy hetes sztrájkot hirdetett az Audi szakszervezete csütörtök reggeltől

Egy hetes sztrájkot hirdetett az Audi szakszervezete csütörtök reggeltől


AUDI,     SZTRÁJK,     SZAKSZERVEZETEK

Intenzíven terjed az influenza

Intenzíven terjed az influenzaA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen