hirdetés
Időjárás

Hétvégén már tavasziasabb időre számíthatunk

Pénteken általában ugyan többnyire felhős lesz az ég, de néhol többórás napsütésre is számítani lehet. A hévégén szombaton és vasárnap sem várható csapadék, általában közepesen vagy erősen felhős lesz az ég napközben mindkét napon. A legmagasabb hőmérséklet már 10 fok körül is alakulhat.
Tavaszi reggel Még hűvös, de már tavasziasabb időre van kilátás a hétvégén (Forrás: pexels.com)
hirdetés

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint pénteken általában erősen felhős lesz az ég, ám a főváros környékén és az Északi-középhegységben kevesebb lesz a felhő, így itt akár több órára is kisüthet a nap. Csapadék általában nem várható, délkeleten viszont hószállingózás, gyenge havazás, esetleg havas eső is lehet még. Napközben az északi szél megerősödik a Nyugat-Dunántúlon. A legmagasabb nappali hőmérséklet jellemzően 1 és 10 fok között várható, az 5 fok alatti értékek délkeleten lehetnek jellemzőek. Késő estére -5 és +2, majd szombat hajnalra -1 és -6 fok közé hűl le a levegő.

Szombaton éjszaka általában kevés lesz a felhő, majd napközben közepesen vagy erősen felhős időre van kilátás. Csapadék ezen a napon már nem várható. Helyenként megélénkül a keleti, északkeleti szél. Éjszaka a leghűvösebb órákban -1 és -6 fok között, nappal a legmelegebb órákban pedig 4 és 10 fok között alakul a hőmérséklet.

Vasárnap éjszaka általában gyengén vagy közepesen, napközben pedig közepesen vagy erősen felhős lesz az idő, csapadékra viszont ekkor sem kell számítani. Többfelé megélénkül a délkeleti szél. A hőmérséklet minimuma -6 és 0, a maximuma pedig 6 és 11 fok között várható.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Csütörtökön már felhősebb időre számíthatunk

Csütörtökön már felhősebb időre számíthatunkSzerdán a felhősebb ég mellett még számíthatunk napsütésre

Szerdán a felhősebb ég mellett még számíthatunk napsütésrehirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen