hirdetés
Időjárás

Délutántól többfelé ismét zivatarok várhatóak

Kedden sok napsütés várható, ami mellett azonban délutántól erőteljesebb lesz a gomolyfelhő-képződés, és ismét kialakulhatnak – akár heves – zivatarok is.
Felhők Délutántól többfelé ismét zivatarok várhatóak (Forrás: pixabay.com / Oltre Creative Agency)
hirdetés

Az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) előrejelzése szerint a sok napsütés mellett a délután második felétől erőteljesebbé válik a gomolyfelhő-képződés, és eleinte az ország északi felén, majd nyugaton alakulhat ki zápor, zivatar. Néhol hevesebb zivatar is előfordulhat. Helyenként megerősödik a délnyugati szél, a zivatarok környezetében pedig átmenetileg viharos széllökések is lehetnek.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 28 és 34 fok között alakul, majd késő estére 20 és 27, szerda hajnalra pedig 15 és 21 fok közé hűl le a levegő.

Az OMSZ több megyére is figyelmeztetéseket adott ki heves zivatarok, felhőszakadás, illetve hőség miatt a keddi napra.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Szerdán a felhősebb ég mellett még számíthatunk napsütésre

Szerdán a felhősebb ég mellett még számíthatunk napsütésreNyugaton felhősebb, a Dunától keletre derült idő várható kedden

Nyugaton felhősebb, a Dunától keletre derült idő várható keddenhirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen