Időjárás

Kedden ismét melegszik az idő

A hazánktól északkeletre örvénylő ciklon hatása fokozatosan gyengül, ismét melegebb levegő érkezik fölénk, ezért erősödik a nappali felmelegedés.
Előrejelzett felhőzet és tengerszinti légnyomás 2018. július 3-án 17 órakor (15 UTC) Előrejelzett felhőzet és tengerszinti légnyomás 2018. július 3-án 17 órakor (15 UTC)

Ismét sok lesz a napsütés, de a délnyugati megyékben több felhő várható. Csapadék az ország döntő részén nem valószínű, de este a nyugati, délnyugati határvidékre besodródhat egy-egy zápor, netán zivatar.

Általában gyenge vagy mérsékelt marad a változó irányú szél.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 24, 29 fok között várható. Késő estére 17 és 23 fok közé csökken a hőmérséklet.

Légköri front nem éri el a Kárpát-medencét, de néhány fokkal melegebb levegő áramlik fölénk. A különösen érzékenyek melegfront jellegű hatást, fejfájást, migrént, álmatlanságot tapasztalhatnak, ingadozhat a vérnyomásuk.

A déli, kora délutáni órákban sokfelé erős lesz az ultraibolya sugárzás.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Akár 15 fok is lehet a hétvégén

Akár 15 fok is lehet a hétvégénJanuár utolsó napjaiban is nagyrészt felhős idő vár ránk

Január utolsó napjaiban is nagyrészt felhős idő vár ránkEgyre többen önkénteskednek

Egyre többen önkénteskednekA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen