hirdetés
Időjárás

Kedden is marad a záporokkal, zivatarokkal tarkított idő

A nyugati anticilon peremén a Balkán-félsziget felett található magassági hidegcsepp töltődik és távolodik kelet felé. Kedden délutántól azonban északnyugat felől már érkezik is a következő magassági hidegörvény, így marad a záporokkal, zivatarokkal tarkított idő.
A hőmérséklet eloszlása kb. 5 km-es magasságban 2018.07.10. 14 órára (12 UTC). A hőmérséklet eloszlása kb. 5 km-es magasságban 2018.07.10. 14 órára (12 UTC).
hirdetés

A fátyol- és gomolyfelhők mellett többórás napsütés várható, a Tiszántúlon lesz több a felhő. A déli óráktól szórványosan - a Duna mentén nagyobb számban, míg északkeleten kissé kisebb eséllyel - számíthatunk záporra, zivatarra. Estétől északnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet és egyre többfelé fordulhat elő csapadék.

A légmozgás többnyire gyenge vagy mérsékelt marad, de zivatarok környezetében átmenetileg megerősödhet a szél.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 25 és 30 fok között alakul. Késő estére 18 és 23 fok közé hűl le a levegő.

Fronthatás eleinte nem veszi igénybe szervezetünket, csupán kedden késő este érheti el a Kárpát-medencét egy hidegfront északnyugat felől. Akkortól jelentkezhetnek tünetek: fejfájás, migrén, szédülés, illetve vérnyomás-ingadozás.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Szerdán alapvetően felhősebb idő várható

Szerdán alapvetően felhősebb idő várhatóBorúsabb, csapadékos idő várható kedden

Borúsabb, csapadékos idő várható keddenhirdetés
Csökkent a szociális védelemre fordított kiadások aránya az EU-ban

Csökkent a szociális védelemre fordított kiadások aránya az EU-banTheresa May: a vezetőváltás leállíthatja a Brexit-folyamatot

Theresa May: a vezetőváltás leállíthatja a Brexit-folyamatotEgyre nagyobb a panellakások kereslete

Egyre nagyobb a panellakások kereslete


PANEL,     LAKÁSOK,     INGATLAN

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen