hirdetés
Időjárás

Egyre inkább napos idő lesz jellemző csütörtökön

Csütörtökön a déli óráktól már jellemzően napos idő lesz gomolyfelhőkkel, a legmagasabb nappali hőmérséklet 25 és 30 fok között alakul.
Napsütés Napsütéses idő várható déltől (Forrás: pixabay.com / 夏 沐沐)
hirdetés

Az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) figyelmeztető előrejelzése szerint csütörtökön északnyugat, nyugat felől csökken a felhőzet, és egyre inkább csak délen és keleten várható – egyre kisebb mennyiségű – csapadék. A déli óráktól általában napos idő lesz gomolyfelhőkkel, és elvétve zivatarokkal. Megélénkül az északnyugati, nyugati szél.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 25 és 30 fok között várható, majd késő estére 20 és 25, péntek hajnalra pedig 12 és 18 fok közé hűl le a levegő.

Az OMSZ figyelmeztető előrejelzése szerint a délelőtti órákig jellemzően délkeleten, keleten alakulhat ki intenzív zápor, illetve egy-egy zivatar, amelyet lokálisan jelentősebb mennyiségű, 20-25 milliméter körüli csapadék kísérhet. A déli és keleti határ közelében délután még előfordulhat egy-egy zivatar.

A meteorológiai szolgálat elsőfokú (sárga) figyelmeztetést adott ki felhőszakadás veszélye miatt a mai napra az alábbi megyékre:

  • Baranya megye,
  • Tolna megye,
  • Bács-Kiskun megye,
  • Csongrád megye,
  • Békés megye,
  • Hajdú-Bihar megye.

Felhőszakadás(Forrás: met.hu)Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Szerdán alapvetően felhősebb idő várható

Szerdán alapvetően felhősebb idő várhatóBorúsabb, csapadékos idő várható kedden

Borúsabb, csapadékos idő várható keddenhirdetés
Csökkent a szociális védelemre fordított kiadások aránya az EU-ban

Csökkent a szociális védelemre fordított kiadások aránya az EU-banTheresa May: a vezetőváltás leállíthatja a Brexit-folyamatot

Theresa May: a vezetőváltás leállíthatja a Brexit-folyamatotEgyre nagyobb a panellakások kereslete

Egyre nagyobb a panellakások kereslete


PANEL,     LAKÁSOK,     INGATLAN

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen