hirdetés
Időjárás

Megélénkül szerdán a szél, újabb hidegfront érkezik

A keddi hidegfront mögött szerdán egy újabb érkezik. Ez azonban nem jár számottevő csapadékkal és lehűléssel, viszont átmeneti szünet után ismét nagy területen megerősödik a nyugati szél, főként északon néhol viharos lökések is kísérhetik.
Az ECMWF modell által előrejelzett maximális széllökés az ország területére, szerda 14 órára (12 UTC) Az ECMWF modell által előrejelzett maximális széllökés az ország területére, szerda 14 órára (12 UTC)
hirdetés

A változóan felhős ég mellett több órára kisüt a nap, felhőátvonulások várhatók. Legfeljebb csak néhol, elsősorban az északi megyékben fordulhat elő kisebb eső, futó zápor.

Az ország északi részén és az Alföldön megerősödik, helyenként viharossá is fokozódik a nyugati, északnyugati szél.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 20 fok között várható. Késő estére 6, 12 fokra hűl le a levegő.

Az északról érkező újabb hidegfront miatt az időjárás most a hidegfrontra érzékenyeket terheli meg különösképpen. Legáltalánosabb panaszként fejfájás, migrén jelentkezhet. Az idegrendszer ingerlékenysége gyakran csökken ilyen időjárási helyzetekben, ezért a reflexidő megnyúlhat, a cselekvési reakció késhet, emiatt a közlekedésben résztvevőktől fokozott figyelem szükséges. Tartós álmosságérzés jelentkezhet.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Egyre kritikusabb a csapadékhiány

Egyre kritikusabb a csapadékhiányHétfőn is marad a napos, derült idő

Hétfőn is marad a napos, derült időhirdetés
Kubatov Gábor ismét indul az FTC elnöki posztjáért

Kubatov Gábor ismét indul az FTC elnöki posztjáértBudapesten is elindult a távfűtés

Budapesten is elindult a távfűtés


BUDAPEST,     TÁVFŰTÉS,     FŐTÁV

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen