hirdetés
Időjárás

Az elkövetkező napokban is sok napsütés várható

Az elkövetkező napokban továbbra is derült időre számíthatunk, a hőmérséklet gyakran húsz fok felett alakul a legmelegebb órákban.
Ősz Továbbra is kellemes, meleg időre számíthatunk (Forrás: pixabay.com)
hirdetés

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint pénteken túlnyomóan derült, napos, száraz idő lesz, helyenként megélénkül a délkeleti, keleti szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 21 és 26 fok között várható, majd késő estére 11 és 16 fok közé hűl le a levegő.

Szombaton is derült, napos, csapadékmentes időre számíthatunk, mérsékelt marad a légmozgás is. Hajnalra a késő esti 11, 16 fokról 4 és 10 fok közé csökken a hőmérséklet, majd nappal a legmelegebb órákban 20 és 25 fok között alakul a hőmérséklet.

Vasárnap jobbára derült, napos, csapadékmentes időre számíthatunk, helyenként megélénkül a délkeleti szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 3 és 10, a legmagasabb nappali hőmérséklet pedig 20 és 24 fok között alakul.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Több helyen már 10 centiméternél is nagyobb a hóréteg

Több helyen már 10 centiméternél is nagyobb a hóréteg


HAVAZÁS,     OMSZ,    

Az egész országban havazni fog szombaton

Az egész országban havazni fog szombatonhirdetés
Hosszú Katinka aranyérmes 200 méter vegyesen

Hosszú Katinka aranyérmes 200 méter vegyesenA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen