Időjárás

Kedden főként a nap első felében lesz csapadékosabb, felhősebb az idő

Kedden a Dunántúl irányából kezd kiderülni az ég, és fokozatosan a Tiszántúlra szorul majd vissza a csapadék és a felhőzet.
Őszi eső Kedden főként a nap első felében lesz csapadékosabb, felhősebb az idő (Forrás: pixabay.com / PublicDomainPictures)

Az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) előrejelzése szerint kedden kora reggeltől a Dunántúl irányából egyre nagyobb területen derül ki az ég, s így a felhőzet és a csapadék egyre inkább a Tiszántúlra szorul vissza. Délutánra már csak a keleti megyékben lehet felhős, csapadékos az idő. Sokfelé erős lesz a délies szél, és a Dunántúlon, valamint a hegyekben viharos széllökésekre is számítani lehet.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 23 fok között alakul, majd késő estére 10 és 15, szerda hajnalra pedig 5 és 11 fok közé hűl le a levegő.

Az OMSZ figyelmeztető előrejelzése szerint kedd estig a Kisalföldön időnként viharos 60-75 km/h-s széllökés kísérheti a délnyugati szelet, miközben az intenzív záporok környezetében kora délutánig néhol lokálisan jelentős mennyiségű csapadék is előfordulhat.

A meteorológiai szolgálat elsőfokú (sárga) figyelmeztetést adott ki az erős széllökések veszélye miatt a mai napra Győr-Moson-Sopron megye területére.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Kékestetőn csaknem 40 centiméteres hó van

Kékestetőn csaknem 40 centiméteres hó van


KÉKESTETŐ,     HAVAZÁS,     HÓESÉS

Borús időre számíthatunk az elkövetkező napokban

Borús időre számíthatunk az elkövetkező napokbanNovák: a kormány folytatja a bölcsődék fejlesztését

Novák: a kormány folytatja a bölcsődék fejlesztésétEgy hetes sztrájkot hirdetett az Audi szakszervezete csütörtök reggeltől

Egy hetes sztrájkot hirdetett az Audi szakszervezete csütörtök reggeltől


AUDI,     SZTRÁJK,     SZAKSZERVEZETEK

Intenzíven terjed az influenza

Intenzíven terjed az influenzaA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen