Időjárás

Csütörtökön is marad a napos idő

Csütörtökön napközben alapvetően napos idő várható, északkeleten azonban néhol tartósan megmaradhat a köd, illetve az alacsonyszintű felhőzet.
Napsütés A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 15 és 19 fok között alakul (Forrás: pixabay.com / David Yu)

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint csütörtökön nagyrészt feloszlik a köd, és gyengén felhős, napos idő várható, északkeleten azonban kisebb körzetekben tartósan megmaradhat a köd és az alacsonyszintű felhőzet. Számottevő csapadékra nem kell számítani, mérsékelt marad a légmozgás is.

A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 15 és 19 fok között alakul, aminél néhány fokkal hűvösebb is lehet a tartósabban felhős, ködös helyeken. Ezután késő estére 5 és 11, péntek hajnalra pedig 0 és +8 fok közé hűl le a levegő.

A meteorológiai szolgálat figyelmeztető előrejelzése szerint az északkeleten nagyobb területen előforduló tartós, sűrű köd várhatóan fokozatosan megszűnik napközben. Két megyére – Szabolcs-Szatmár-Bereg és Hajdú-Bihar megyére – adtak ki elsőfokú, sárga figyelmeztetést a tartós köd veszélye miatt.

Köd miatti figyelmeztetés(Forrás: met.hu)Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Kékestetőn csaknem 40 centiméteres hó van

Kékestetőn csaknem 40 centiméteres hó van


KÉKESTETŐ,     HAVAZÁS,     HÓESÉS

Borús időre számíthatunk az elkövetkező napokban

Borús időre számíthatunk az elkövetkező napokbanNovák: a kormány folytatja a bölcsődék fejlesztését

Novák: a kormány folytatja a bölcsődék fejlesztésétEgy hetes sztrájkot hirdetett az Audi szakszervezete csütörtök reggeltől

Egy hetes sztrájkot hirdetett az Audi szakszervezete csütörtök reggeltől


AUDI,     SZTRÁJK,     SZAKSZERVEZETEK

Intenzíven terjed az influenza

Intenzíven terjed az influenzaA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen