hirdetés
Időjárás

A mai volt az ősz eddigi leghidegebb reggele

Majdnem -13 fokot mértek ma a Nógrád megyei Zabarban.
Hűvös idő A minimumok átlaga ma -5,5 fok között alakult, ami az ilyenkor szokásos fagypont körüli értéknél több mint 5 fokkal alacsonyabb. (Forrás: pixabay.com / Free-Photos)
hirdetés

Az Országos Meteorológiai Szolgálat közösségi oldalán azt írja, az országos átlagos minimumot és a szezonrekordot tekintve a mai volt az ősz eddigi leghidegebb reggele.

A bejegyzés szerint a Nógrád megyei Zabarban ezen a reggelen 12,1 Celsius-fokig csökkent a hőmérséklet. Ez ugyanakkor minimum rekordot nem jelent, hiszen 1915-nen Ásotthalmon ezen a napon -20 fokot mértek.

A minimumok átlaga ma -5,5 fok között alakult, ami az ilyenkor szokásos fagypont körüli értéknél több mint 5 fokkal alacsonyabb.

Az ország délkeleti, keleti részében ellenben nem volt komolyabb lehűlés, így ott az ősz eddigi leghidegebb reggelének feltehetőleg továbbra is november 17. számít.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Téliesebbre fordul az időjárás a hétvégén

Téliesebbre fordul az időjárás a hétvégén


TÉL,     HAVAZÁS,    

Szerdán alapvetően felhősebb idő várható

Szerdán alapvetően felhősebb idő várhatóhirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen