Időjárás

Kedden napközben fokozatosan csökken a felhőzet

Kedden többnyire a nap első részében lesz felhősebb és csapadékosabb az idő, majd nyugat felől fokozatosan csökken a felhőzet.
Esős idő Délután a Dunántúlon is kialakulhat egy-egy helyen zápor, illetve késő délután, este a hegyekben hózápor is. (Forrás: pixabay.com / Ben Kerckx)

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint ma kezdetben erősen felhős, borult lesz az ég, majd nyugat felől fokozatosan csökken a felhőzet. Délelőtt még többfelé, idővel aztán egyre inkább csak keleten várható eső, ám délután a Dunántúlon is kialakulhat egy-egy helyen zápor, illetve késő délután, este a hegyekben hózápor is. Napközben az éjszaka képződött ködfoltok néhol csak lassan szűnnek meg. Egyre többfelé északnyugatira fordul és megerősödik a déli, délnyugati szél, amely a Bakonyban és a Balaton térségében viharossá is fokozódhat.

A legmagasabb hőmérséklet általában 7 és 12 fok között várható, ugyanakkor északkeleten helyenként csupán 4-6 fok körüli hőmérséklet lesz jellemző. Késő estére aztán 1 és 5, szerda hajnalra pedig -4 és +3 fok közé hűl le a levegő.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Akár 15 fok is lehet a hétvégén

Akár 15 fok is lehet a hétvégénJanuár utolsó napjaiban is nagyrészt felhős idő vár ránk

Január utolsó napjaiban is nagyrészt felhős idő vár ránkEgyre többen önkénteskednek

Egyre többen önkénteskednekA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen