hirdetés
Időjárás

Csütörtökön már felhősebb idő várható

Napközben egyre több felhő lesz az égen, és késő délután északnyugaton már helyenként kisebb eső is előfordulhat.
Eső Késő délután északnyugaton helyenként kisebb eső, este pedig esetleg jelentéktelen ónos eső is előfordulhat. (Forrás: pixabay.com / Jusko)
hirdetés

Az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) előrejelzése szerint csütörtökön nyugat felől egy egyre vastagodó felhőtakaró húzódik fölénk. A délutáni órákban a Tiszántúlon lehetnek még kevésbé felhős körzetek. Késő délután északnyugaton helyenként kisebb eső, este pedig esetleg jelentéktelen ónos eső is előfordulhat. A légmozgás általában mérsékelt marad, ám a Dunántúl északi felén megélénkül a déli szél.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 1 és 5 fok között várható, majd késő estére +2 és -4, péntek hajnalra pedig jellemzően +2 és -3 fok közé hűl le a levegő.

A meteorológiai szolgálat figyelmeztető előrejelzése szerint ma estig az alkalmazott kritériumok szerinti veszélyes időjárási jelenség nem várható, ugyanakkor estétől, késő estétől a középső országrészben, az éjféli óráktól pedig az Északi-középhegység nyugati felében, esetleg a nyugati határszél közelében előfordulhat kisebb ónos eső.

Az OMSZ elsőfokú (sárga) figyelmeztetést adott ki ónos eső veszélye miatt a mai napra Pest, Nógrád, valamint Heves megye területére.

Ónos eső (Forrás: met.hu)Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
A jövő héten is borús, csapadékos idő várható

A jövő héten is borús, csapadékos idő várhatóVasárnap ismét több helyen eshet az eső

Vasárnap ismét több helyen eshet az esőhirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen