hirdetés
Külföld

Amerika is támadást indít

Ahogyan már szó volt arról, hogy Oroszország légierővel, bombákkal fogja támadni a terroristákat Szíriában. Most viszont már Obama is katonákat küld a térségbe. Bár egyenlőre csekély számút, mégis fontos pont következett el így.
Légitámadás Már nem csak légitámadást hajtanak végre (Forrás: Hpdetijd.nl)
hirdetés

Vlagyimir Putyin után, Obama is katonai erőket mozgósít a szíriai háborúba. Egyenlőre nem több száz embert, hanem csak ötvenet. Az ország északi részére fog érkezni a különleges csapat, és taktikai tanácsokkal fogják segíteni az Iszlám Állam ellen harcolókat.

Mindezt a CNN jelentette be. Bár Obama eddig ellenezte, hogy szárazföldi fronton támadjon a katonákkal, úgy látszik, hogy most mégis meggondolta magát. Bár eddig is jelen voltak az Iszlám Állam elleni harcban, de csak légi fronton vettek részt benne. Azzal, hogy már nem csak légitámadást indítanak a dzsihadisták ellen, fordulóponthoz érkezett a szír háború.

ObamaObama meggondolta magát (Forrás: Reporterntv.ro)

Bombázások ugyan is történtek Szíriában Amerika részéről, de mindez titokban zajlott eddig. Most már állandó csapatok lesznek jelen a háborús országban, ezzel nyomást gyakorolva a terroristákra. Ezenkívül segítik a szomszédos országokat a harcokban, a légierő segítségével.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
Izrael bezárja a menekülttáborát

Izrael bezárja a menekülttáborát


IZRAEL,     HOLOT,     MENEKÜLTTÁBOR

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen