hirdetés
Külföld

Nagy csetepaté lett a húsvéti tojásvadászatból

Botrányba fulladt a PEZ cukorkagyártó húsvétkor megrendezett cukortojás-vadászata. Sok szülő ugyanis nem bírt magával és mindenáron meg akarták szerezni a lehető legtöbb édességet. Néhányukat az sem érdekelte, ha éppen egy kisgyerektől kellett elszedniük a tojásokat.
Tojásvadászat A mostani tojásvadászat nem volt ilyen békés - illusztráció (Forrás: Casanadisney.com.br)
hirdetés

A PEZ már sokadik éve szervezi meg húsvétkor a cég tojásvadászatát. Így szeretnének kedveskedni a gyerekeknek. Ám idén kicsit máshogy történtek a dolgok, mint az előző alkalmakkor. Néhány szülő ugyanis komolyan bevadult.

A tojásokat három különböző helyen rejtették el. A gyermekeket pedig különböző korcsoportokba osztották, hogy fair legyen a tojásvadászat - írja az NBC. Vagyis inkább csak így kellett volna lennie. A szülőket azonban ez nem érdekelte.

Az egészből végül hatalmas kavarodás lett. A gyerekek és kísérőik életkortól függetlenül beszabadultak a tojások közé és volt, aki bizony a fizikai konfrontációtól sem riadt vissza. Egy anyuka például elmondta, hogy mire megtalálta a tömegben a négyéves kislányát, az hisztérikusan zokogott. Egy kisfiú pedig arról számolt be, hogy valaki fellökte őt, elvette a tojásait és még a vödrét is összetörték.

A bevadult szülők miatt például egy gyermek véres orral távozott a tojásvadászatról - mesélte el a dühös nagymamája. Az eseményre több ezren érkeztek, ami jóval meghaladta a várt létszámot. A helyszínen tartózkodó szervezők természetesen megpróbáltak gátat szabni az indulatoknak és arra kérték a szülőket "alkalmazkodjanak a szabályokhoz". Mindez azonban süket fülekre talált. A felnőttek nem hallgattak rájuk, ők pedig túl kevesen voltak, hogy véget vessenek a csetepaténak.

Az eset után persze ellepték a dühös kommentek a cukorkagyártó Facebook oldalát, a cég pedig bocsánatot kért. Emellett azt is elmondták, hogy mikor meglátták a rengeteg embert, azt mondták nekik, hogy ne induljanak el a tojásvadászaton. Cserébe pedig édességre váltható kuponokat ajánlottak fel, ám úgy tűnik ezzel nem elégedtek meg a szülők.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Theresa May: a vezetőváltás leállíthatja a Brexit-folyamatot

Theresa May: a vezetőváltás leállíthatja a Brexit-folyamatotTovábbra is keresik a strasbourgi lövöldözés elkövetőjét

Továbbra is keresik a strasbourgi lövöldözés elkövetőjéthirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen