Külföld

Megölte saját kislányát, majd az emlékére fotókat készített róla

Kétéves kislánya megölésével vádolnak egy 23 éves nőt az Egyesült Államokban. A gyanú szerint tavaly decemberben olyan súlyosan bántalmazta a gyermeket élettársával együtt, hogy a kórházba szállítása után, a kislány belehalt a sérüléseibe. Az anya később, mielőtt még gyanúba keveredett volna, elment egy fotóshoz és megkérte, hogy a kicsi emlékére készítsen róluk képeket.
Macy Greace A kis Macy (Forrás: The Sun)

A 23 éves Jeanie Ditty, aki egyébként hivatásos katona, Zachary Keefer nevű barátjával és kétéves kislányával, Macy Grace-el élt együtt. A nőt szörnyű tett gyanújával tartóztatta le a rendőrség a múlt héten. A vád szerint ugyanis megölte a gyermekét.

A kis Macy-t még 2015. december 2-án szállították az észak-karolinai Cape Fear Valley Egészségügyi Központba. Miután megállapították, hogy milyen súlyos sérüléseket szenvedett a kislány, átvitték a Chapel Hillben lévő UNC Kórházba. Macy két nappal később meghalt.

Teste tele volt sérülésekkel. A boncolás során pedig kiderült, hogy ezek az anyjától és annak élettársától származnak, akik olyan súlyosan megverték a kislányt, hogy már nem tudták megmenteni az életét.

DittyA fotós nem tudta, hogy az anya bántalmazta a kislányt (Forrás: Sfgate.com)

A helyzet szörnyűségét tovább fokozza, hogy Ditty - mielőtt még gyanúba keveredett volna - ellátogatott egy fotóshoz Pennsylvaniába, akit megkért, hogy készítsen róla képeket. Ám nem akármilyeneket. Ditty azt szerette volna, ha gyermeke sírjánál ülve, mögötte már az angyalként látható Macy-vel ábrázolná őt a fotós. Sunny Joe, a fényképész, mivel akkor még nem ismerte a valódi történetet, persze rögtön belement a képek elkészítésébe.

Később azt nyilatkozta, hogy ő csak szeretett volna segíteni egy fiatal anyának a gyermeke elvesztésének feldolgozásában. Ditty először 500 dollárt akart fizetni a képért, Sunny Joe azonban visszautasította a pénzt. A fotóst később aztán szabályosan lesokkolta, mikor megismerte a körülményeket.

Elmondása szerint azóta nem tud aludni és csak azzal tudja valamelyest megnyugtatni magát, hogy nem csupán az anya kedvéért, hanem Macy emlékéért is vállalta a képek elkészítését.

Ditty és az élettársa - amennyiben bebizonyosodik róluk, hogy ők a felelősek a kislány haláláért - életfogytig tartó szabadságvesztésre, vagy akár halálbüntetésre is számíthatnak. Az ellenük szóló vád: "egy rendbeli gyilkosság és súlyos sérüléseket okozó gyermekbántalmazás."Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Országos járványnak nyilvánították az infleunzát Romániában

Országos járványnak nyilvánították az infleunzát RomániábanElfogtak Németországban három iraki feltételezett terroristát

Elfogtak Németországban három iraki feltételezett terroristátA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen