hirdetés
Külföld

Megölte saját kislányát, majd az emlékére fotókat készített róla

Kétéves kislánya megölésével vádolnak egy 23 éves nőt az Egyesült Államokban. A gyanú szerint tavaly decemberben olyan súlyosan bántalmazta a gyermeket élettársával együtt, hogy a kórházba szállítása után, a kislány belehalt a sérüléseibe. Az anya később, mielőtt még gyanúba keveredett volna, elment egy fotóshoz és megkérte, hogy a kicsi emlékére készítsen róluk képeket.
Macy Greace A kis Macy (Forrás: The Sun)
hirdetés

A 23 éves Jeanie Ditty, aki egyébként hivatásos katona, Zachary Keefer nevű barátjával és kétéves kislányával, Macy Grace-el élt együtt. A nőt szörnyű tett gyanújával tartóztatta le a rendőrség a múlt héten. A vád szerint ugyanis megölte a gyermekét.

A kis Macy-t még 2015. december 2-án szállították az észak-karolinai Cape Fear Valley Egészségügyi Központba. Miután megállapították, hogy milyen súlyos sérüléseket szenvedett a kislány, átvitték a Chapel Hillben lévő UNC Kórházba. Macy két nappal később meghalt.

Teste tele volt sérülésekkel. A boncolás során pedig kiderült, hogy ezek az anyjától és annak élettársától származnak, akik olyan súlyosan megverték a kislányt, hogy már nem tudták megmenteni az életét.

DittyA fotós nem tudta, hogy az anya bántalmazta a kislányt (Forrás: Sfgate.com)

A helyzet szörnyűségét tovább fokozza, hogy Ditty - mielőtt még gyanúba keveredett volna - ellátogatott egy fotóshoz Pennsylvaniába, akit megkért, hogy készítsen róla képeket. Ám nem akármilyeneket. Ditty azt szerette volna, ha gyermeke sírjánál ülve, mögötte már az angyalként látható Macy-vel ábrázolná őt a fotós. Sunny Joe, a fényképész, mivel akkor még nem ismerte a valódi történetet, persze rögtön belement a képek elkészítésébe.

Később azt nyilatkozta, hogy ő csak szeretett volna segíteni egy fiatal anyának a gyermeke elvesztésének feldolgozásában. Ditty először 500 dollárt akart fizetni a képért, Sunny Joe azonban visszautasította a pénzt. A fotóst később aztán szabályosan lesokkolta, mikor megismerte a körülményeket.

Elmondása szerint azóta nem tud aludni és csak azzal tudja valamelyest megnyugtatni magát, hogy nem csupán az anya kedvéért, hanem Macy emlékéért is vállalta a képek elkészítését.

Ditty és az élettársa - amennyiben bebizonyosodik róluk, hogy ők a felelősek a kislány haláláért - életfogytig tartó szabadságvesztésre, vagy akár halálbüntetésre is számíthatnak. Az ellenük szóló vád: "egy rendbeli gyilkosság és súlyos sérüléseket okozó gyermekbántalmazás."Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen