hirdetés
Külföld

Kigyulladt egy hőlégballon Texasban, többen meghaltak

Kigyulladt, majd pedig lezuhant egy – feltehetőleg – 16 utast szállító hőlégballon Texasban. A tragédiát egyik utas sem élte túl – írta az Independent.
Hőlégballon A kép illusztráció (Forrás: cleveland-hotairballoons.com)
hirdetés

Daniel Law, Caldwell seriffje kijelentette, hogy egyelőre úgy tűnik, hogy a hőlégballon egyik utasa sem élte túl a tragédiát, az ügyben pedig jelenleg a texasi rendőrség nyomoz. A seriffiroda szerint a nyomozók jelenleg azt állapítják meg, hogy hány ember halt meg a balesetben.

Lynn Lunsford, a szövetségi légiforgalmi szolgálat munkatársa egy közleményben arról számolt be, hogy a hőlégballon, amelynek fedélzetén 16 utas és a személyzet volt, egy Lockharthoz közeli mezőnél zuhant le (helyi idő szerint) vasárnap 7 óra 40 perckor. A tűz a kora reggeli repülés alkalmával keletkezhetett a hőlégballonon. A légiforgalmi szolgálat és a nemzeti közlekedésbiztonsági testület már elküldte munkatársait a helyszínre, hogy ott a baleset körülményeit vizsgálják.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Lelőtték a strasbourgi lövöldözés elkövetőjét

Lelőtték a strasbourgi lövöldözés elkövetőjéthirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen