Külföld

Négy nő is megvádolta Trumpot

Két nő is szexuális zaklatással vádolta meg Donald Trumpot – közölte tegnapi számában a The New York Times. Közben két másik nőről is írnak Amerikában. A republikánusok jelöltje egyelőre tagad.

A 74 éves Jessica Leeds arról mesélt a napilapnak, hogy harminc évvel ezelőtt egy repülőn találkozott a későbbi milliárdossal, aki fogdosni kezdte és a szoknyája alá nyúlkált. „Olyan volt, mint egy polip. Mindenhol a kezét éreztem” - mondta a hölgy a The New York Timesnak.
Sosem fogta vissza magát Sosem fogta vissza magát (Forrás: althir.org)

Az ohiói Rachel Crooks mindössze 22 éves volt, amikor 2005-ben az ingatlanmágnás irodaépületében, az ismert Trump Towerben találkozott a férfival, aki akarata ellenére szájon csókolta.

Trump nagyon egyszerűen reagált az egész cikkre: szerinte az egészből semmi sem igaz. Ügyvédei rögtön levelet írtak a lapnak, amelyben a cikk visszavonását és bocsánatkérést követeltek. Az elnökjelölt szóvivője veszélyesnek nevezte, hogy a The New York Times – szerintük - minden alapot nélkülöző, de nagyon is tudatos karaktergyilkosságot indított el a republikánusok embere ellen.

„A szexuális bűncselekményeket relativizálja, hogy a lap évtizedekre visszanyúl csak azért, hogy lejárassa Trumpot. Ez új mélypont abban, hogy a sajtó meddig hajlandó elmenni, hogy eldöntse a választást”

- jelentette ki Jason Miller.

Az amerikai média két másik esetről is írt. Szerdán a floridai Palm Beach Postban jelent meg Mindy McGillivray sztorija, aki állítja, hogy Trump a falhoz szorította, megfogdosta és megcsókolta, amikor 13 éve a birtokán tartózkodott. Ugyanezt tette a People magazin egyik alkalmazottjával is, aki azt mondta: „lenyomta a nyelvét a torkomon”.

A Miss Tini Amerika öt egykori indulója is úgy emlékezett, hogy a milliárdos besétált az öltözőbe, amíg ők meztelenek voltak. A két eset 1997-ben, illetve 2001-ben történt.

Múlt pénteken megdöbbentette Amerikát egy felvétel, amely valószínűleg végleg elintézte Trump elnöki reményeit. Egy tévéfelvétel előtt, de már bemikrofonozva beszélt arról, hogy bármelyik nőt szabadon fogdoshatja, mert híres. Trump aztán bocsánatot kért, de csak figyelemelterelésnek nevezte az egészet. Vasárnap az elnökjelölti vitában már azt állította: sosem tett olyat, mint amit a felvételen állított.

Miután nyilvánossá lett az ominózus videófelvétel, Trump rögtön elővette azokat a régi ügyeket, amelyekben Hillary Clinton férjét, az exelnök Bill Clintont vádolták meg nők zaklatással.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Horvátországban már hét halálos áldozata van az influenzának

Horvátországban már hét halálos áldozata van az influenzánakAz Iszlám Állam magára vállalta a magnyitogorszki házrobbanást

Az Iszlám Állam magára vállalta a magnyitogorszki házrobbanástTöbb halálos áldozata is van a kolumbiai robbantásnak

Több halálos áldozata is van a kolumbiai robbantásnak


KOLUMBIA,     BOGOTA,     TERRORIZMUS

Kilenc embert vettek őrizetbe a kenyai támadással összefüggésben

Kilenc embert vettek őrizetbe a kenyai támadással összefüggésben


KENYA,     NAIROBI,     LUXUSHOTEL

Január utolsó hetében szavaz az alsóház a brit kormány új Brexit-tervéről

Január utolsó hetében szavaz az alsóház a brit kormány új Brexit-tervéről


BREXIT,     NAGY-BRITANNIA,     EU

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen