hirdetés
Külföld

Körözés alatt álló férfit talált a gardróbszobájában egy 11 éves lány

Egy 11 éves oklahomai lánynak igazán rémisztő élményben volt része, ugyanis egy idegen férfi rejtőzködött a gardróbszobájukban, ahol a lány tartózkodott. Mint utóbb kiderült, a férfit ráadásul több bűncselekmény elkövetése miatt kereste a rendőrség.
Betörő A 26 éves betörőt elfogták a rendőrök (Forrás: opposingviews.com)
hirdetés

A 11 éves oklahomai lány érthető módon egészen megrémült, amikor telefonozás közben egy idegenre lett figyelmes, aki a gardróbszobájukban húzta meg magát. Később a férfiról egyébként kiderült, hogy a rendőrség több bűncselekmény elkövetése miatt is kereste.

Presley Brown arról számolt be, hogy a gardróbszobájukban tartózkodó betörő egyszer csak hozzá szólt, és azt mondta: „Ne félj, kislány”. Erre aztán a lány sikítani kezdett, amit az apja is meghallott, aki dulakodni kezdett az idegennel, mielőtt az végül elmenekült a lány születésnapi ajándékával, mintegy 100 dollárral (majdnem 30 ezer forint).

A rendőrség a 26 éves Race Cox-ot végül elfogta, és kiderült az is, hogy a férfi ellen több bűncselekmény elkövetése miatt is körözést adtak ki.

Presley azt mondta, hogy az idegenre akkor lett figyelmes, amikor a saját fürdőszobájában a mobiltelefonján játszott – a tükörben pillantotta meg a férfi képét, és teljesen megrémült. Az újságíróknak elmondta, hogy teljes erejéből sikítani kezdett, amikor ezt a felfedezést tette. Emellett azt mondta, reméli, hogy soha többé nem találkozik idegen férfiakkal a gardróbszobájában.

A lány édesanyja, Monica Brown is beszélt az esetről. Elmondta, hogy őt is nagyon megviselték a történtek, és a ház távolabbi részéből is hallották a lány sikítását. Később, amikor az előszobában találkoztak, a lány sírni kezdett.

Ráadásul Monica szerint sokkal rosszabbul is végződhetett volna az eset, például az idegen férfi a lány szája elé tehette volna a kezét, hogy ne hallják a sikítást.

„Ki tudja, hogy mi történhetett volna – az eset azonban nagyobb óvatosságra késztet minket” – mondta a nő.

A család háza éppen felújítás alatt volt, és az egyik, az építkezésen dolgozó munkás is jelezte a családnak, hogy korábban látott valakit végigszaladni a házban.

A lány elmondta, hogy most nem csak a születésnapi pénzét, de a biztonságérzetét is elvesztette.

„Valahányszor a gardróbszobánkba vagy a fürdőszobámba jövök, vagy máshová, akkor a történtekre gondolok, és arra, hogy milyen rémisztő volt” – mondta a lány.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Venezuela saját kriptovalutát vezetett be

Venezuela saját kriptovalutát vezetett beTöbben meghaltak, miután összeomlott egy mozambiki szeméthegy

Többen meghaltak, miután összeomlott egy mozambiki szeméthegyhirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen