hirdetés
Külföld

Körözés alatt álló férfit talált a gardróbszobájában egy 11 éves lány

Egy 11 éves oklahomai lánynak igazán rémisztő élményben volt része, ugyanis egy idegen férfi rejtőzködött a gardróbszobájukban, ahol a lány tartózkodott. Mint utóbb kiderült, a férfit ráadásul több bűncselekmény elkövetése miatt kereste a rendőrség.
Betörő A 26 éves betörőt elfogták a rendőrök (Forrás: opposingviews.com)
hirdetés

A 11 éves oklahomai lány érthető módon egészen megrémült, amikor telefonozás közben egy idegenre lett figyelmes, aki a gardróbszobájukban húzta meg magát. Később a férfiról egyébként kiderült, hogy a rendőrség több bűncselekmény elkövetése miatt is kereste.

Presley Brown arról számolt be, hogy a gardróbszobájukban tartózkodó betörő egyszer csak hozzá szólt, és azt mondta: „Ne félj, kislány”. Erre aztán a lány sikítani kezdett, amit az apja is meghallott, aki dulakodni kezdett az idegennel, mielőtt az végül elmenekült a lány születésnapi ajándékával, mintegy 100 dollárral (majdnem 30 ezer forint).

A rendőrség a 26 éves Race Cox-ot végül elfogta, és kiderült az is, hogy a férfi ellen több bűncselekmény elkövetése miatt is körözést adtak ki.

Presley azt mondta, hogy az idegenre akkor lett figyelmes, amikor a saját fürdőszobájában a mobiltelefonján játszott – a tükörben pillantotta meg a férfi képét, és teljesen megrémült. Az újságíróknak elmondta, hogy teljes erejéből sikítani kezdett, amikor ezt a felfedezést tette. Emellett azt mondta, reméli, hogy soha többé nem találkozik idegen férfiakkal a gardróbszobájában.

A lány édesanyja, Monica Brown is beszélt az esetről. Elmondta, hogy őt is nagyon megviselték a történtek, és a ház távolabbi részéből is hallották a lány sikítását. Később, amikor az előszobában találkoztak, a lány sírni kezdett.

Ráadásul Monica szerint sokkal rosszabbul is végződhetett volna az eset, például az idegen férfi a lány szája elé tehette volna a kezét, hogy ne hallják a sikítást.

„Ki tudja, hogy mi történhetett volna – az eset azonban nagyobb óvatosságra késztet minket” – mondta a nő.

A család háza éppen felújítás alatt volt, és az egyik, az építkezésen dolgozó munkás is jelezte a családnak, hogy korábban látott valakit végigszaladni a házban.

A lány elmondta, hogy most nem csak a születésnapi pénzét, de a biztonságérzetét is elvesztette.

„Valahányszor a gardróbszobánkba vagy a fürdőszobámba jövök, vagy máshová, akkor a történtekre gondolok, és arra, hogy milyen rémisztő volt” – mondta a lány.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Tízezrek tüntettek Londonban az újabb népszavazásért

Tízezrek tüntettek Londonban az újabb népszavazásérthirdetés
hirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen