hirdetés
Külföld

Meghalt egy texasi rendőr, aki autójával víznyelőbe zuhant

Egy texasi rendőr meghalt, két személy pedig megsérült, miután két autó egy hatalmas víznyelőbe zuhant Texasban.
Víznyelő A víznyelő körül nagyon instabil volt a talaj (Forrás: newssummedup.com)
hirdetés

Dora Linda Nishihara, egy a baleset idejében szolgálaton kívül lévő seriffhelyettes életét vesztette, miután az autója egy hatalmas víznyelőbe zuhant San Antonióban. A mélyedésben összesen közel 3,6-3,7 méter magasan állt a víz.

Egy másik személyautó is belezuhant a víznyelőbe, amelynek utasai megsérültek a balesetben. A második autóból egy 60 éves férfit mentett ki két, a helyszínen tartózkodó járókelő. A férfit kisebb sérülésekkel szállították a kórházba a vasárnapi napon.

A víznyelő azt követően jelent meg, hogy egy szennyvízcsatorna a heves esőket követően megrepedt. A San Antoniói tűzoltóság által készített felvételeken látható, hogy a víznyelő az egész utat kettészelte. A seriffhelyettes autója a tetejére borulva szinte egészen elsüllyedt a vízben. A tűzoltók daruval emelték ki a vízbe borult járműveket, amelyek egyikében megtalálták a seriffhelyettes holttestét is.

VíznyelőKét autó is belezuhant a víznyelőbe (Forrás: usatoday.com)

A Bexar megyei seriffhivatal a Twitteren közleményében azt írta, hogy

„fájó szívvel erősíjük meg, hogy Dora Linda (Solis) Nishihara helyettes meghalt, miután vasárnap az autója egy víznyelőbe zuhant”.

Emellett kifejezték a részvétüket az elhunyt rokonainak és családjának.

A víznyelő egyébként a tűzoltók számára is kihívást jelentett, akik szerint nagyon bizonytalan és veszélyes helyzetet teremtett a víznyelő azzal, hogy újabb területek szakadtak be, de emellett a gyorsan folyó szennyvíz is veszélyt jelentett.

A San Antoniói tűzoltóság felvette a kapcsolatot a város vízvezeték-rendszerét üzemeltető vállalattal, továbbá a rendőrséggel is. A tűzoltók vezetője azt mondta, hogy a víznyelő körül könnyedén beszakadhat a föld, aki pedig belezuhan a vízzel teli gödörbe, azt könnyedén a föld alá sodorhatja a víz.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Többen meghaltak, miután összeomlott egy mozambiki szeméthegy

Többen meghaltak, miután összeomlott egy mozambiki szeméthegyKitört egy vulkán Indonéziában

Kitört egy vulkán Indonéziábanhirdetés
Folytatják a vasárnap lezuhant iráni gép roncsainak keresését

Folytatják a vasárnap lezuhant iráni gép roncsainak keresését


IRÁN,     REPÜLŐGÉP,     BALESET

Zavargásba fulladt egy olasz antifasiszta tüntetés

Zavargásba fulladt egy olasz antifasiszta tüntetéshirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen