hirdetés
Külföld

Meghalt egy texasi rendőr, aki autójával víznyelőbe zuhant

Egy texasi rendőr meghalt, két személy pedig megsérült, miután két autó egy hatalmas víznyelőbe zuhant Texasban.
Víznyelő A víznyelő körül nagyon instabil volt a talaj (Forrás: newssummedup.com)
hirdetés

Dora Linda Nishihara, egy a baleset idejében szolgálaton kívül lévő seriffhelyettes életét vesztette, miután az autója egy hatalmas víznyelőbe zuhant San Antonióban. A mélyedésben összesen közel 3,6-3,7 méter magasan állt a víz.

Egy másik személyautó is belezuhant a víznyelőbe, amelynek utasai megsérültek a balesetben. A második autóból egy 60 éves férfit mentett ki két, a helyszínen tartózkodó járókelő. A férfit kisebb sérülésekkel szállították a kórházba a vasárnapi napon.

A víznyelő azt követően jelent meg, hogy egy szennyvízcsatorna a heves esőket követően megrepedt. A San Antoniói tűzoltóság által készített felvételeken látható, hogy a víznyelő az egész utat kettészelte. A seriffhelyettes autója a tetejére borulva szinte egészen elsüllyedt a vízben. A tűzoltók daruval emelték ki a vízbe borult járműveket, amelyek egyikében megtalálták a seriffhelyettes holttestét is.

VíznyelőKét autó is belezuhant a víznyelőbe (Forrás: usatoday.com)

A Bexar megyei seriffhivatal a Twitteren közleményében azt írta, hogy

„fájó szívvel erősíjük meg, hogy Dora Linda (Solis) Nishihara helyettes meghalt, miután vasárnap az autója egy víznyelőbe zuhant”.

Emellett kifejezték a részvétüket az elhunyt rokonainak és családjának.

A víznyelő egyébként a tűzoltók számára is kihívást jelentett, akik szerint nagyon bizonytalan és veszélyes helyzetet teremtett a víznyelő azzal, hogy újabb területek szakadtak be, de emellett a gyorsan folyó szennyvíz is veszélyt jelentett.

A San Antoniói tűzoltóság felvette a kapcsolatot a város vízvezeték-rendszerét üzemeltető vállalattal, továbbá a rendőrséggel is. A tűzoltók vezetője azt mondta, hogy a víznyelő körül könnyedén beszakadhat a föld, aki pedig belezuhan a vízzel teli gödörbe, azt könnyedén a föld alá sodorhatja a víz.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Lelőtték a strasbourgi lövöldözés elkövetőjét

Lelőtték a strasbourgi lövöldözés elkövetőjéthirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen