hirdetés
Külföld

Kisiklott és felrobbant egy bolgár vonat

Propán–bután gázt szállító tehervonat siklott ki és robbant fel Bulgáriában, a baleset következtében legalább öt ember életét vesztette.
Épület Legalább 20 épület is rongálódott a robbanás következtében (Forrás: bbc.com)
hirdetés

A baleset következtében legalább öt ember meghalt, és további több mint húsz embert égési, illetve más sérülésekkel kórházban kezelnek Hitrino településen. A hatóságok az érintett terület kiürítését rendelték el, a tűzoltók pedig a lángok eloltásán dolgoznak.

A vonat kisiklásának és a robbanásnak a következtében legalább 20 épület megrongálódott, mondta a bolgár Nova televíziónak egy szóvivő. A jelentések szerint a tehervonat két kocsija egy elektromos vezetéknek is nekiütközött, majd pedig felrobbant a település vasútállomásának közelében helyi idő szerint reggel fél hat körül.

Bojko Boriszov bolgár miniszterelnök a baleset helyszínére sietett, az újságíróknak pedig azt mondta, hogy feltehetőleg növekedni fog a halálos áldozatok száma. Több ember is igen súlyos égési sérüléseket szenvedett – voltak, akiknek a testük több mint 90 százaléka is megégett a robbanás következtében. A miniszterelnök a település lakóit arra kérte, hogy adjanak vért a helyi kórháznak.

A The Sydney Morning Herald szerint egy 18 éves fiatal férfi a kórházban belehalt a sérüléseibe. A lap úgy tudja, hogy megközelítőleg 150 tűzoltót küldtek a helyszínre, egyben azt írták, hogy a rendőrség nyomozást folytat az ügyben.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Zavargásba fulladt egy olasz antifasiszta tüntetés

Zavargásba fulladt egy olasz antifasiszta tüntetésFegyveres bankrablási kísérlet történt Párizsban

Fegyveres bankrablási kísérlet történt Párizsbanhirdetés
Nikolas Cruz beismerte a lövöldözés elkövetését

Nikolas Cruz beismerte a lövöldözés elkövetésétAz amerikai szenátusban elvetették a bevándorlási törvényjavaslatokat

Az amerikai szenátusban elvetették a bevándorlási törvényjavaslatokat


USA,     SZENÁTUS,     DONALD TRUMP

Megtalálták egy tavaly eltűnt francia kislány holttestét

Megtalálták egy tavaly eltűnt francia kislány holttestéthirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen