hirdetés
Külföld

Két migráns meghalt, tíz pedig megsérült egy szerbiai közúti balesetben

Két afganisztáni migráns meghalt, tíz másik pedig - köztük hat gyermek - megsérült csütörtök hajnalban a dél-szerbiai Nist Belgráddal összekötő autópályán, miután az őket szállító autó nekicsapódott a védőkorlátnak, és felborult - közölte a szerb belügyminisztérium.
Autóút A kép illusztráció (Forrás: allmacwallpaper.com)
hirdetés

A személygépkocsiban a sofőrön kívül még 14-en voltak. A vezető a baleset után elmenekült. A sérülteket kórházba vitték. Több ember állapota életveszélyes.

A szerb közszolgálati televíziónak (RTS) az egyik sérült a kórházban azt mondta, a sofőr korábban alkoholt ivott, és túl gyorsan ment, hiába figyelmeztették utasai a veszélyre.

2015 óta több mint egymillió ember érkezett Európába a menekültáradattal. Márciusban a nyugat-balkáni útvonalon található országok fokozatosan lezárták határaikat az átutazni akaró menedékkérők előtt, így sokan embercsempészek segítségével igyekeznek az Európai Unió országaiba jutni. A bűnözők fejenként 800-1300 eurót kérnek utasaiktól, egy-egy fuvarba pedig 15-16 embert is bezsúfolnak.

Forrás: MTIHa érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Tízezrek tüntettek Londonban az újabb népszavazásért

Tízezrek tüntettek Londonban az újabb népszavazásérthirdetés
hirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen