hirdetés
Külföld

Gyalogosok közé hajtott egy autó Helsinkiben

Több ember megsérült, amikor egy autó a járókelők közé hajtott Helsinki keleti részén. A rendőrség szerint ugyanakkor semmi nem utal arra, hogy az incidens szándékos támadás lett volna – írta az RT.com.
Helsinki baleset Az autó vezetőjét őrizetbe vették (Forrás: metro.co.uk)
hirdetés

A finn főváros keleti felében egy autó a járókelők közé hajtott, és bár senki nem halt meg az incidens során, legalább három embert kritikus állapotban szállítottak a kórházba a mentők – írta az RT.com. A városi mentőszolgálat közlése szerint két nő, valamint egy férfi sérült meg súlyosan, egy másik férfi továbbá könnyebb sérüléseket szenvedett.

Az autó nagy sebességgel hajtott fel a járdára, eközben több parkoló autónak, illetve gyalogosoknak is nekiütközött. Egy szemtanú egy helyi lapnak elmondta, hogy az érintett autó sofőrje túl gyorsan közlekedett, majd elvesztette irányítását a jármű felett, így az a járdára száguldott.

A rendőrség nem tartja valószínűnek, hogy szándékos támadás történt volna. Az újságíróknak Henri Helimen, a helyi rendőrség egy szóvivője elmondta, hogy „semmi nem utal arra” az esettel kapcsolatban, hogy szándékosan cselekedett volna az autó vezetője. Az érintett sofőrt őrizetbe vették.

Az Euronews szerint összesen hét ember sérült meg az incidens során.  

 Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Torontóban gyalogosok közé hajtottak, az indíték egyelőre nem ismert

Torontóban gyalogosok közé hajtottak, az indíték egyelőre nem ismertGeorge H. Bush volt amerikai elnököt intenzív osztályon ápolják

George H. Bush volt amerikai elnököt intenzív osztályon ápoljákTöbb mint 600 kiskorú menedékkérő tűnt el tavaly Belgiumban

Több mint 600 kiskorú menedékkérő tűnt el tavaly Belgiumbanhirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen