hirdetés
Külföld

Gyalogosok közé hajtott egy autó Helsinkiben

Több ember megsérült, amikor egy autó a járókelők közé hajtott Helsinki keleti részén. A rendőrség szerint ugyanakkor semmi nem utal arra, hogy az incidens szándékos támadás lett volna – írta az RT.com.
Helsinki baleset Az autó vezetőjét őrizetbe vették (Forrás: metro.co.uk)
hirdetés

A finn főváros keleti felében egy autó a járókelők közé hajtott, és bár senki nem halt meg az incidens során, legalább három embert kritikus állapotban szállítottak a kórházba a mentők – írta az RT.com. A városi mentőszolgálat közlése szerint két nő, valamint egy férfi sérült meg súlyosan, egy másik férfi továbbá könnyebb sérüléseket szenvedett.

Az autó nagy sebességgel hajtott fel a járdára, eközben több parkoló autónak, illetve gyalogosoknak is nekiütközött. Egy szemtanú egy helyi lapnak elmondta, hogy az érintett autó sofőrje túl gyorsan közlekedett, majd elvesztette irányítását a jármű felett, így az a járdára száguldott.

A rendőrség nem tartja valószínűnek, hogy szándékos támadás történt volna. Az újságíróknak Henri Helimen, a helyi rendőrség egy szóvivője elmondta, hogy „semmi nem utal arra” az esettel kapcsolatban, hogy szándékosan cselekedett volna az autó vezetője. Az érintett sofőrt őrizetbe vették.

Az Euronews szerint összesen hét ember sérült meg az incidens során.  

 Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
A tömegbe hajtott egy autó Melbourne-ben

A tömegbe hajtott egy autó Melbourne-benhirdetés
Gambia: Utolsó esélyt kapott a távozásra Yahya Jammeh

Gambia: Utolsó esélyt kapott a távozásra Yahya Jammeh


GAMBIA,     AFRIKA,     ADAMA BARROW

Trump fordulatot ígért minden amerikai életében

Trump fordulatot ígért minden amerikai életébenSoros György: „Trump diktátor lenne, ha hagynák”

Soros György: „Trump diktátor lenne, ha hagynák”hirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen