hirdetés
Külföld

Visszatért a börtönbe a kórházban kezelt sorozatgyilkos, Charles Manson

A világ egyik leghírhedtebb sorozatgyilkosa visszautasította a kórházi segítséget, és inkább visszatért a börtönbe.
Charles Manson Charles Manson egészsége leromlott az utóbbi időben (Newyorkdailynews.com)
hirdetés

Noha Charles Manson elhagyta a kórházat, még koránt sincs kint az erdőből, már ami az egészségi állapotát illeti.

Egy ismeretlen forrás szerint Manson "nincs jól, egészsége romlik".

A világ egyik leghírhedtebb sorozatgyilkosa azért került be a Mercy Kórházba, mert elváltozást találtak a vastagbelében, valamint gyengébb vérzést diagnosztizáltak a gyomrában.

A kórházba érkezés után úgy volt, hogy Mansont megműtik, ám ő ezt visszautasította. Később már az orvosok is arra jutottak, hogy túl gyenge lenne a operációhoz, és könnyen meghalhatna a műtőasztalon.

Manson szombaton tért vissza a Kalifornia állambeli börtönbe.

Charles Mansontól sosem állt távol a bűnözés és az erőszak. Bár kocsilopásért, lányok futtatásáért, hamisításért, valamint hitelkártyacsalásért is ült, a leghíresebb ügyei a Tate-LaBianca gyilkosságok voltak.

Utóbbiakban elvileg személyesen nem vett részt, ám a kitervelésükben már annál inkább. Követőit ugyanis "egy nagy amerikai faji háború víziójával" babonázta meg, valamint a gyilkosságokra is ő készítette fel a tetteseket.

Manson neve egybecseng a gonoszéval Amerikában. Egy igazi pszichopata, aki önmagát "Krisztus és a Sátán megtestesülésének" tartja.

Zenészként is próbált befutni és bár az igazán hatalmas sikert nem volt képes elérni, számos dalát szereti a közönség, illetve a kritikusok is. Számait több neves előadó is átdolgozta már.

Manson jelenleg 82 éves és úgy volt, hogy 2007-ben vagy 2012-ben akár még feltételesen szabadlábra is helyezhetik, ám ez nem történt meg. Legkorábban 2027-ben kerülhet szóba a szabadulása.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen