hirdetés
Külföld

Lövöldözés Párizsban - egy rendőr és támadója meghalt

Halálos lövöldözés történt csütörtök este, körülbelül 21:20-kor a Champs-Elysées-n, Párizsban.
Az emberek a környéken elkezdtek futni, amint meghallották az első lövést Az emberek a környéken elkezdtek futni, amint meghallották az első lövést (Forrás: express.co.uk)
hirdetés

Az első hírek szerint az eset a Franklin D. Roosevelt metróállomásnál történt. Két fegyveres kezdett el lövöldözni AK–47-sel.

Két rendőr sebesült meg a támadás során.

A Reuters értesülése szerint egy rendőr életét vesztette, s feltételezhetően egyik támadója is, a másiknak sikerült elfutnia a helyszínről. A másik megsérült rendőrt a fején érte sebesülés, állapota súlyos.

 

 

A híres sugárút felett helikopter köröz, az utat lezárták. Az embereket evakuálták a környékről.

Az érintett állomáson nem áll meg a metró.

Rengetegen voltak a környéken a támadás idején. A jelek terrortámadásra utalnak.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Torontóban gyalogosok közé hajtottak, az indíték egyelőre nem ismert

Torontóban gyalogosok közé hajtottak, az indíték egyelőre nem ismertGeorge H. Bush volt amerikai elnököt intenzív osztályon ápolják

George H. Bush volt amerikai elnököt intenzív osztályon ápoljákTöbb mint 600 kiskorú menedékkérő tűnt el tavaly Belgiumban

Több mint 600 kiskorú menedékkérő tűnt el tavaly Belgiumbanhirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen