Külföld

Lájkokért lógatta ki gyermekét az ablakon egy férfi

Két év börtönre ítéltek egy férfit Algériában, amiért kisgyermekét annak érdekében lógatta ki az ablakon, hogy a Facebookon lájkokat szerezzen. A fotók alapján az eset egy emeleti lakásban történt, vagyis ha a gyerek leesett volna, annak igen súlyos következményei is lehettek volna...
Ablakon lógatta ki a gyermeket apja A férfi azért lógatta ki az ablakon a gyerekét, hogy lájkokat szerezzen (Forrás: alarabiya.net)

Egy férfi egy emeleti lakásból lógatta ki kisgyermekét Algériában, az elkészült fotókat pedig a közösségi oldalán is megosztotta. Azt a megjegyzést fűzte a képekhez, hogy

„1000 lájk, vagy elengedem”.

Természetesen az eset nagy felháborodáshoz vezetett, és a Facebook felhasználóinak egy része az apa letartóztatását követelte a gyermek veszélyeztetése miatt.

A helyi rendőrség közlése szerint vasárnap letartóztatták a férfit, majd pedig kiskorú veszélyeztetése miatt emeltek vádat ellene.

Az Al Arabiya híroldal szerint a meg nem nevezett férfi az épület 15. emeleti lakásának ablakából lógatta ki a gyereket Algírban, Algéria fővárosában.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Országos járványnak nyilvánították az infleunzát Romániában

Országos járványnak nyilvánították az infleunzát RomániábanElfogtak Németországban három iraki feltételezett terroristát

Elfogtak Németországban három iraki feltételezett terroristátA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen