hirdetés
Külföld

Lájkokért lógatta ki gyermekét az ablakon egy férfi

Két év börtönre ítéltek egy férfit Algériában, amiért kisgyermekét annak érdekében lógatta ki az ablakon, hogy a Facebookon lájkokat szerezzen. A fotók alapján az eset egy emeleti lakásban történt, vagyis ha a gyerek leesett volna, annak igen súlyos következményei is lehettek volna...
Ablakon lógatta ki a gyermeket apja A férfi azért lógatta ki az ablakon a gyerekét, hogy lájkokat szerezzen (Forrás: alarabiya.net)
hirdetés

Egy férfi egy emeleti lakásból lógatta ki kisgyermekét Algériában, az elkészült fotókat pedig a közösségi oldalán is megosztotta. Azt a megjegyzést fűzte a képekhez, hogy

„1000 lájk, vagy elengedem”.

Természetesen az eset nagy felháborodáshoz vezetett, és a Facebook felhasználóinak egy része az apa letartóztatását követelte a gyermek veszélyeztetése miatt.

A helyi rendőrség közlése szerint vasárnap letartóztatták a férfit, majd pedig kiskorú veszélyeztetése miatt emeltek vádat ellene.

Az Al Arabiya híroldal szerint a meg nem nevezett férfi az épület 15. emeleti lakásának ablakából lógatta ki a gyereket Algírban, Algéria fővárosában.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen